Huonon Äidin suuresta perheseksikyselystä riemastuneena Looginen Mies halusi laatia kesähoroskoopin naisille. Siinä on määrättyjä perushoroskoopeista poikkeavia painotuksia:

”Huono äiti työnsi tällä viikolla lusikkansa soppaan, kun iltapäivälehti julkaisi tutkimustuloksensa suuresta seksikyselystä. Jotenkin tuntuu, että naiset keksivät niin helposti kaikkia tekosyitä, miksi homma ei toimi, että loman pelastamiseksi on syytä ottaa yksinkertaistettu miesnäkökulma peliin. Kuten tunnettua, horoskoopit ovat erityisen hyviä itseään toteuttavina ennustuksina. Siksi tarjoan teille kaikille naisille kaikille horoskooppimerkeille erinomaisesti itseään toteuttavan horoskoopin. Loman jälkeen otan mielelläni kommentteja teiltä siitä, kuinka hyvin saitte tämän toimimaan.

Heinäkuun alku näyttää hyvin haasteelliselta. Ei riitä että Venus on hieman haasteellisessa asennossa, vaan myös aikaero tuo omat kiemuransa. Miehet valvovat kuun alkupuolen yöt seuraamalla shortseissa pitkin nurmikkoa singahtelevia nuoria miehiä. Tällä ajanjaksolla on erityisesti perheellisen haasteellista löytää sopivaa hetkeä parisuhteelle. Siksi suosittelemmekin, että naiset osallistuvat seuraamalla näiden piukkaan paitaan pukeutuneiden uroiden atleettisia suorituksia. Muistakaa kuitenkin, että aviomies on herkkä olento Älkää siis sanallakaan sanoko vatsamakkaroiden kanssa kamppailevan miehenne seurassa, kuinka sillä ja sillä pelaajalla on niin timmi kroppa. Sillä voi olla vaikutusta hyvinkin pitkälle loman loppupuolelle saakka. Kannattaa myös lukea tämä juttu loppuun, niin ymmärtää, kuinka paha asia se lopulta on.

Kuun keskivaiheille helpottaa hetkeksi. Jos Saksa voittaa, kannattaa iltaisin tai aamuisin käyttää hyvin suoraa viestintää. ”Ich habe lust” toimii vallan mainiosti. Sillä voi mukavasti jakaa yhteisiä kokemuksia ja saada suopean vastaanoton. Jos puolestaan Brasilia voittaa, kannattaa pukeutua höyheniin. Mitä enemmän höyheniä ja vähemmän kangasta, sen parempi. Ja muistakaa, että latinalaistanssin liike lähtee lantiosta. Muutama nami nami pyrähdys saa ihmeitä aikaiseksi. Jos mestari ei ole kumpikaan edellä mainituista, pitää ryhtyä improvisoimaan. Ehkä kannattaa unohtaa koko jalkapallon tematiikka ja lähteä vaikka yhteiselle yölliselle uistelulle vetämään vonkaleita koloistaan.

Kuun loppupuoli on hyvin vaarallista aikaa. Mars luo varjoaan ja loman loppuminen aiheuttaa monelle stressiä. Miehet ovat jo ajatuksissaan alkaneen ravustuskauden ja pian syksyllä alkavan hirvenmetsästyksen välimaastossa. Puolison naama ja kukkashortsit eivät välttämättä enää sytytä samalla tavalla ja kuukauden makkaransyöntikin on vienyt osan mehuista. Tässä vaiheessa tarvitaan erityistä kekseliäisyyttä, jotta suhteeseen saadaan kipinää. Ihan ensimmäisenä suosittelen, että kaikki lauseet, joissa mainitaan sanat äiti, anoppi, työ tai siivous pistetään kiellettyjen listalle. Varman päälle pelaavat eivät myöskään käytä sanoja turvonnut, pöhöttynyt, likainen, partainen, metsäläinen ja näiden rinnakkaissanat. Ainoa mahdollisuus onnistua tällä jaksolla, on yksinkertaisesti unohtaa kaikki minkä näkee, sulkee silmänsä kiinni pieniltä puutteilta, ei käytä yöpaitaa eikä nukahda liian aikaisin. ”

Parhain terveisin Looginen Mies

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia