Tämä on kaupallinen yhteistyö Hobby Hallin kanssa.

Lapsuudenkodissa kun laitettiin joulua, kaikkein parasta oli kaivaa laatikoista ne tutut joulukoristeet. Joskus ostettiin tai askarreltiin uusiakin, mutta tietyt koristeet piti ihan aina olla! Lasiset kuusenpallot, joihin piti koskea TOSI VAROVASTI. Pölyiset olkikoristeet. Silkkipaperinen joulukello, joka avautui litteästä haitariksi…

Joulupöydässä oli totta kai se tietty liina ja tietyt astiat. Niistä ei juuri muulloin syötykään kuin jouluna! Omassa kodissa ei enää ole juhla- ja arkiastioita erikseen, mutta ne tietyt joulujutut on ja pysyy! Ilman niitä ei joulu tunnu joululta!


Kuva Hobby Hall KOODI.

Osa koristeista ja tekstiileistä ovat ilahduttaneet jo monta joulua, mutta kyllä sitä joka vuosi jotain uuttakin kotiin löytyy! Ehkä se on pieni koriste tai ehkä isompi juttu, mutta sekä ne vanhat perinteet että pieni päivittäminen joka vuosi luovat tunnelmaa. Juuri sitä oikeaa, meidän kodin joulutunnelmaa.

Ne tärkeimmät joulukoristeet tai tekstiilit voivat olla vähän hassujakin…ihmisen sisustusmaku kun ei välttämättä ole arkena samanlainen kuin jouluna! Nykyään onneksi löytyy koristeita ja tekstiilejä jokaiseen makuun, on sitä perinteistä punaista ja tonttua ja on klassisen valkoista ja hillittyä, on kaikenlaista kimallusta ja blingblingiä… Hobby Hallin valikoimassa on tekstiilejä, koristeita, astioita ja huonekaluja moneen makuun. Jos kotisi joulutunnelma kaipaa päivittämistä tai täydennystä, niin vielä ehdit saada tuotteet ennen joulua!


Kuva Hobby Hall KOODI.

Omat lapsena tai aikuisena tehdyt askartelut ja tietenkin omien lasten tekemät koristeet ovat tärkeitä. Jos on saanut omakseen jo edesmenneen läheisen joulukoristeita, niin ne ovat ihan erityisen sydäntä lähellä. Niihin kun liittyy niin paljon muistoja – samalla tavalla niistä koristeista, joita nyt laitetaan kotiin, syntyy lapsille muistoja ”niistä lapsuuden jouluista”…

Lapsuuden jouluissa oli sellainenkin juttu kuin jouluverhot. Osa pukee kotia enemmän juhla-asuun yhä edelleen. Toisille riittää jouluinen pöytäliina tai vaikka pari sohvatyynyn päällistä, niillä tuo juhlatunnelmaa nopeammin kuin verhojen vaihtamisella. Kuulutko sinä niihin, jotka vaihtavat jouluverhot vai riittääkö vähän vähempi?

Mikä sinulle tekee joulun? Se määrätty pöytäliina, jouluverhot, lapsena askartelemasi tonttu? Iskeekö ennen joulua mieliteko vähän pistää sisustusta kuntoon? Tai kenties tarvitset astioita joulupöytään tai vaikkapa leivontavuoan jouluisten herkkujen valmistamiseen? Ne kaikki löytyvät täältä, ja kannattaapa siinä samalla vilkaista joululahjojakin 😉


Kuva Hobby Hall KOODI.

Huom. Arvonta! VOITA kuvan Aarikan lahjapaketti! Kerro kommenteissa, mikä on sun kodin tärkein joulukoriste tai jouluinen sisustusjuttu, joka pitää ehdottomasti olla joulumielen takaamiseksi! Saat lähettää vaikka kuvan!

Tämä on kaupallinen yhteistyö Hobby Hallin kanssa.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia