Ok, hyväksytään heti alkuun että et halua olla maksumies. Kaksi euroa kahviin on liikaa silloin, kun haluat hurmata naisen viettämään kanssasi loppuelämänsä. Olkoon sitten niin.

Mutta mitä teille miehet on tapahtunut, kun ette jaksa enää mitään? Te ette halua hurmata naista. Te ette suhteessa halua tehdä naista onnelliseksi tai edes vietellä tätä seksiin. Älkääkä väittäkö, että kyseessä on riistoon perustuva suhde. Tiedätte kyllä, että nätisti kohdeltu nainen on kuin unelma: haluaa miellyttää teitä ja toteuttaa villitkin toiveenne. Miksi se ei enää kiinnosta?

Miehet, te yhtä aikaa huudatte, että tasa-arvo on mennyt liian pitkälle, ja samaan hengenvetoon toteatte, että naiset riistävät teitä kun pakottavat treffeillä ostamaan sen kahvin.

Miksi kaikki on teille, nykymiehet, niin vaikeaa?!

Te ette jaksa vastata naisen viesteihin.

Te ette jaksa suunnitella treffejä. ”Emmätiiä, mitä sä haluut?”

Te ette jaksa oikeaa suhdetta. Yleisin miesten lause Tinderissä ja deittisaiteilla on ”En etsi mitään vakavaa.” Suhteesta olisi teille liikaa vaivaa.

Te ette jaksa puhua tunteista.

Te ette jaksa korjata jälkiänne.

Te ette jaksa siivota. Ette tiskata, imuroida tai pestä pyykkiä.

Te ette jaksa ”miesten hommia”. Renkaat vaihtaa vaimo tai huoltoliike.

Te ette jaksa lapsianne.

Te ette jaksa sukulaisianne.

Te ette jaksa huomioida puolisonanne.

Te ette jumalauta jaksa käydä suihkussa. Puhumattakaan siitä, että käyttäisitte hammaslankaa!

Suhteet kaatuvat koko ajan siihen, että mies vaan on, ja nainen ei enää kestä sitä, että kaikki vastuu on hänellä. Seksielämä loppuu, kun mies vaan möllöttää, tai aloitteen tehtyäänkin kysyy, että ”mitäs sulle nyt vois tehdä”, tai vaatii tekemään itselleen jotain, sen sijaan että jaettaisiin yhteinen ihana hetki.

Mistä tämä johtuu?

Miehet itse sanovat, että naisten vika. Naisille kun ei kelpaa mikään. Ei kelpaa että antaa lahjaksi pölynimurin, eikä kelpaa se että antaa lahjaksi narustringit!! Ei kelpaa se ruoka mitä laittaa, ei kelpaa se miten pukee lapset, ei kelpaa se seksi, mitä olisi tarjolla.

Mutta vaadimmeko me naiset oikeasti mahdottomia? Onko tosiaan kyseessä naisten hankaluus? Vai olisiko kuitenkin kyseessä miesten yleinen laiskuus ja viitsimättömyys, sekä luotto siihen, että kyllä vaimo hoitaa? Kun ennen asiat huolehti äiti, kyllä joku nainen nytkin huolehtii?

No, loputtomiin emme jaksa, ja loputtomiin emme hoida. Mutta emme myöskään käsitä, mitä tapahtui miehille, jotka ennen puolustivat maata sodassa ja rakensivat perheelle talon, eivätkä nykyisin jaksa edes pitää huolta omasta eukosta?!

Nimim. Tosinainen

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 4 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

4 vastausta artikkeliin “Mies, miksi et jaksa enää edes vietellä?”

 • Sinkku omasta tahdostaan sanoo:

  Samanmoisen listan voisi naisista kirjoittaa helposti. Esim se että naisten on liki mahdotonta vastata yksinkertaisiin kysymyksiin kuten ”onko kaikki ok?” Vastaus on pääsääntöisesti jokin muu kuin totuus, koska ”jollet huomaa niin en kerro” Eikä miehet yleensä lähde olettamuksesta että nainen valehtelis joten mies tulkitsee että kaikki on hyvin.
  Toinen on se kun naisten tapa on ihastua johonkin mieheen, sitten pikkuhiljaa alkaa kiristämään että mies muuttuisi, ja lopulta joko mies vihaa itseään kun koti ei enää ole koti vaan naisen asunto, tai sitten nainen häipyy ku mies on muuttunut eikä ole enää se sama mies.
  Sekin rassaa että kaikki mikä on naisen mielestä pielessä, olis miehen vastuulla hoitaa. Tiskeistä orgasmiin.
  Entäs sitten sängyssä. Jos nainen tekee jotain muutakuin on paikallaan, se on jo ihme.
  Sitten tää ku luulette et kaikki miehet on jossain vonkaussivustolla malliin Tinder. Ei olla. Aika harva on, ja ne jotka on, ovat lähes yksinomaan irtosuhteiden perässä.

  Jos asioita haluis korjata, niin aloitetan siitä että naiset vastaa kysymyksiin totuudenmukaisesti. Sitten voidaan katsoa niitä muita juttuja.

 • Maija sanoo:

  Tämä on jotenkin totta, emmekä ole edes päässeet vielä lastentekoon saakka. Mietityttää kovasti, kun mies haluaa isoa taloa ja tonttia, ketä sen kaiken ehtii hoitaa kun muutenkin miestä väsyttää kovasti koko ajan. Haluan nähdä jotain konkreettista, miten hän aikoo oman osuutensa hoitaa ennen kuin tässä laitetaan hynttyyt isommin yhteen. Huonolta näyttää enkä minä aio hänen äidikseen.

 • Eve sanoo:

  Jos tuntuu ettei mies jaksa tehdä mitään eikä asia muuksi muutu keskustelemisenkaan jälkeen, kannattaa miettiä onko syytä vaihtaa maisemaa? Helppoahan se ei ole, mutta ei kannata TYYTYÄ – katkera ja nalkuttava marttyyri-nainenkaan kun ei kannata olla, menee vaan homma ojasta allikkoon :/ Toista ihmistä kun ei voi muovata mieleisekseen. Omiin ajatuksiin ja päätöksiin vain voi vaikuttaa 🙂

 • JTC sanoo:

  Niin, tuota… kaikki miehet vai se yksi? Oli sen sortin jalanpolkemista, että vaikea tässä on ottaa harteilleen miehenä tuota purkausta. Oli niin subjektiivisen oloinen teksti tältä nimenomaiselta huonolta äidiltä. Voin tosin yhden asian luvata koko ihmiskunnan puolesta: meistä ei kukaan osaa lukea ajatuksiasi.