Miehet ovat välillä niin kuutamolla ja käyvät hermoille, toteaa tämän maanantaipalan kirjoittaja:

”Olin kylppärissä tutkimassa naamassani olevia railoja. Mieheni tuli notkumaan kylppärin ovelle. Sanoin miehelleni: ”onko sun mielestä mun naamani alkanut roikkua?” Näin kai voi sanoa pitkässä ihmissuhteessa.

Miehelläni ei ollut kantaa naaman roikkumiseen vaan hän sanoi:

”Mun pussit täällä roikkuu jo polvissa kun tätä seksuaaliterveyttä hoidetaan liian harvakseltaan.”

Kysyin mieheltä, luuliko hän tuon avauksen olevan minun mielestäni esileikkiä. Varmuuden vakuudeksi kerroin, ettei tuo ole se konsti, jolla mennään varmalla sänkyyn. Edelleenkään mies ei ole sanonut mielipidettään siitä, näytänkö vanhentuneelta.”

Nimim. Anna mun kaikki kestää

Jos tuo kertomus nauratti, tykkäät myös tästä!

 

 

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Mies ja nainen keskustelevat”

  • Naimisissa ysiluokkalaisen nelikymppisen kanssa sanoo:

    Tämä oli kuin meidän vessan ovelta. Käyn jatkuvasti debattia ukon kanssa tän tyylisistä aloituksista. Että kun se kassien kaivelu ja äijäröhötys päälle ei vaan sytytä. En tiedä helpottaako vai ahdistaako lisää, etten ole ainut.