Laskiaispullien ja minkä hyvänsä leivontasuoritteen tekemiseen pätee muutama perussääntö:

1. Jos inspiraatio iskee tänään, on toimittava tänään. Ei missään nimessä kannata odottaa laskiaista, joulua tai vappua, koska silloin ei just saata yhtään huvittaa tehdä vuotuista taikinaa.

2. Vain maku ratkaisee, tyylipisteet jaetaan kokkiohjelmissa. Jos et ole ottamassa osaa kokkiohjelmaan, älä tuijota ulkonäköä.

3. Jos lapset kysyvät kysymyksiä leipomuksen ulkonäöstä, vastaa vain itsevarmasti: kyllä, sen laskiaispullan kuuluu olla noin litteä. Jos lapsi kysyy vielä, miten se sitten täytetään, vastaat vain, että ”ihan tavallisesti ohjeen mukaan.” (katso esimerkkikuva)

IMG_7681

 

4. Jos Vauva-lehden aihe vapaa -keskustelupalstalla haukutaan pulliasi, kuten erään henkilön pullia kerran, krohöm, ota se kohteliaisuutena. Vain todella merkittävät henkilöt pääsevät aihe vapaa -henkilöiden hampaisiin.

5. Syö tuotoksiasi niin penteleesti. Koska ne ovat itse tehtyjä, eihän ne mitenkään voi lihottaa!?

6. Muista kehua Facebookissa leiponeesi lastesi kanssa ihanassa harmoniassa, niinhän kaikki muutkin kumminkin tekee. Se harmoniahan on loppujen lopuksi todella venyvä käsite.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia