Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Swappie.

Kouluvuoden alku lähenee jälleen ja samalla kasvaa uuden puhelimen mankuminen. Tuttu kuvio, eikö vain? Kaikki kootut selitykset ja mankumiset on ladottu pöydälle, tosin täytyy kyllä myöntää joidenkin niistä kuulostavan oikein fiksuiltakin.

Hirveän mediaseksikästä olisi tietty sanoa, että älypuhelin ei sovi lapselle, koska internetin käyttöä voi olla vaikea valvoa tai somessa toimiminen vaatii harjoittelua. Meidän mielestä paras ratkaisu tähän on kuitenkin perheen yhteisten pelisääntöjen sopiminen ja turvatoimien, kuten lasten älylaitteiden sijainnin jakamisen, käyttöön ottaminen. Lisäksi tässä teille sisäpiirivinkki: mieluisa puhelin pysyy helpommin lapsen mukana mahdollistaen yhteydenpidon lapseen.

Aivan oma lukunsa ovat nuoret, joiden kanssa kysymys ei ole enää älypuhelin vai ei vaan enemmin millainen älypuhelin.

Nuorten mielestä iPhone on paras puhelin nuorelle, koska:

  • iPhone on helppo yhdistää sekä omien että muiden Apple-laitteiden kanssa. Yhdistäminen ei vaadi ylimääräisiä sovelluksia, joten esimerkiksi puhelimen, läppärin, kuulokkeiden ja älykellon linkittäminen yhteen on helppoa.
  • iOS-käyttöjärjestelmä on helppo ja yksinkertainen. Sen uusimmat versiot tarjoavat käyttäjälle myös mahdollisuuden muokata puhelimen digitaalista ulkoasua entistä mieluisammaksi.
  • iPhone on tietoturvallinen valinta, sillä sovelluskauppaan hyväksytään vain turvalliseksi varmistettuja sovelluksia.
  • Kavereiden välillä mm. kuvien ja muistiinpanojen jakaminen helpointa AirDropin avulla
  • Erittäin korkealaatuinen kamera
  • Uusimmat ja suosituimmat sovellukset usein saatavilla App Storesta ennen muita sovelluskauppoja
  • iPhoneissa käytettävissä oleva Apple Pay tekee maksamisesta sekä fyysisissä kaupoissa että verkossa erittäin helppoa
  • Nuorille on tärkeää yhteenkuuluvuuden tunne sekä muiden hyväksyntä. Pelko joukon ulkopuolelle jättämisestä sekä siitä, että erkaantuu muista, kun ei ole esimerkiksi iMessagea käytössä, ajaa nuoret ostamaan iPhoneja.
  • Nuoren harkitessa uuden puhelimen ostamista, kuulee hän eniten suosituksia iPhonen ostamiseen, sillä useimmilla kavereilla on yleensä myös iPhone. Enemmistön mielipiteen vastaisesti toimiminen on haastavaa erityisesti nuorille.

Semmoisia ihan oikeita järkisyitä. Todetaan siis, että iPhone nyt vaan sattuu olemaan monen kouluikäisen lapsen ja nuoren (ja miksei aikuisenkin!) suuri toive.

iPhonen, myös ne uusimmat mallit, voi saada täysin uudenveroisina Swappielta, huomattavasti uusia edullisemmin. Sitä paitsi säästöt ovat nyt tavallistakin suurempia Swappien Back to School -hintojen myötä! Lisäksi vielä luontoa säästäen, sillä uutta puhelinta ajatellen kaikkein ekologisin luuri on käytettynä hankittu luuri. Win-win-tilanne siis, kun niin kukkaro kuin ympäristökin kiittävät.

Ja kuten varmaan huomasitkin, sanottiin että TÄYSIN UUDENVEROISINA, eli käytetty ei Swappiella tarkoita käytetyn kuntoista. Kotimaisen Swappien tehdashuolletut puhelimet toimivat kuin uudet ja myös kestävät ihan yhtä hyvin. Kaikille Swappien puhelimille myönnetään tietysti 12kk takuu, joten laatuun voi todellakin luottaa.

Swappielle voi myös myydä oman vanhan iPhonen, koska vanhat puhelimet eivät hyödynnä ketään siellä laatikon pohjalla, ja niistä saa hei rahaa! Swappie sitten korjaa ja huoltaa puhelimen, ja luurin elämänkaari jatkaa kasvamistaan. Plus tietysti sekin pointti vielä, että vaikka puhelin olisi ihan loppuun käytetty, eli korjauskelvoton, niin Swappien kautta saadaan ne tärkeät (ja arvokkaat) materiaalit uusiokäyttöön seuraavien puhelinten raaka-aineiksi, eikä tarvitse esim. louhia aina uusia akkumineraaleja.

Kouluvuoden alun kunniaksi Swappie tarjoaa lahjoja etsiville Huonon Äidin lukijoille alekoodin! Käyttämällä kassalla koodin huonoäiti saat 10 € alennuksen ostoksestasi. Alekoodin voi hyödyntää myös kaikkiin tarjoustuotteisiin. Alekoodi on voimassa 31.8.2023 asti.

Koska jaksoit lukea tänne saakka, niin voit onnitella myös itseäsi, ja osallistua 200 €:n arvoisen Swappie-lahjakortin arvontaan!! Katso täältä mikä luuri on tähän hetkeen sopivin, ja kerro se meille kommenteissa niin olet mukana arvonnassa. Yksi onnekas Huonon Äidin kanavissa arvontaan osallistunut voittaa lahjakortin Swappie.comiin, lahjakortin arvo 200 €. Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 39 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

39 vastausta artikkeliin “Lapsi kouluun ja puhelin mukaan!”