Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Olvi

Huono Äiti sai testiin Olvi 2.0 tuoteperheen uniikit virvoitusjuomat. Erityisiä nämä ovat sen vuoksi, että ne ovat täysin sokerittomia ja aspartaamittomia. Aika moni meistä juo limsoja. Jos et juo, niin etpä tiedä mistä jäät paitsi😉. Tässä on kaikille virvoitusjuomien kuluttajille uusi vaihtoehto, joka ei muuten tingi maun puolesta.

Ensimmäisenä testissä on Olvin 2.0- Cola virvoitusjuoma. Mielenkiintoisen tästä tekee se, että Colan osuus virvoitusjuomamarkkinasta globaalisti on yli puolet ja sokerittomien colajuomien suosio lisääntyy jatkuvasti. Isojen kansainvälisten virvoitusjuomamerkkien haastajana Olvi on tämän Colan kanssa onnistunut kuitenkin todella hyvin. Maku on hyvä- ei liian makea ja juoma poreilee suussa mukavasti. Tämä ei tullut meille yllätyksenä, sillä marraskuussa 2021 Helsingin Sanomien julkaisemassa sokkotestissä Olvi Cola 2.0 sijoittui toiseksi seitsemän sokerittoman colan joukosta saavuttaen neljä tähteä.

Jaffa-juomat ovat pitkään olleet yksi Suomalaisten suosikeista ja Jaffoissa voi merkistä vaihdellen ainakin meidän kokemuksen mukaan olla suuriakin makueroja. Tämä virvoitusjuoma kuitenkin maistuu juuri siltä, miltä hyvän Jaffan kuuluukin. Appelsiinin maku on raikas ja eikä esanssinen, poreita on runsaasti ja värikin on miellyttävä. Mausta ei erota, että juoma on sokeriton.

Olvin Ananas virvoitusjuoma sopii täydellisesti hedelmämakujen ystäville. Maku on erittäin kesäinen sekä tuo samalla hyvän ja iloisen fiiliksen synkän talven keskellä. Cola- ja Appelsiinimaut ovat monille tuttu ja turvallinen valinta, mutta tämä Ananas limsa vetää vertoja myös klassisimmillekin mauille, kokeile ite, jos uskallat 😉

Olvin perinteisiä ja raikkaita virvoitusjuomia on valmistettu Iisalmessa jo vuodesta 1892 alkaen.  Olvi 2.0 -nimellä kulkevia virvoitusjuomia löytyy, Colan, Appelsiinin, Vadelman, Ananaksen ja Greipin makuisina. Myös pakkausvalikoima on varsin monipuolinen, sillä juomia löytyy 0,5 L, 0,95 L ja 12×0,33 L pullon pakkauksissa. Positiivista on myös se, että nämä 0,5 L kokoiset virvoitujuomaspullot on valmistettu 100% kierrätetystä muovista.

Kelpaisko teille testiin Olvin sokerittomat virvoitusjuomat? Nyt kannattaa olla siis paikalla, koska Huono Äiti arpoo yhdelle onnekkaalle Olvi 2.0-tuotepaketin! Kerro meille kommenteissa mitä näistä mauista haluaisit testata eniten ja olet mukana arvonnassa! Kaikkien Huonon Äidin kanavilla osallistuneiden kesken arvotaan yksi Olvi 2.0 -tuotepaketti. Osallistumisaikaa on 20.2.2023 saakka. Muista jättää myös sähköpostiosoite sille varattuun kenttään. Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 255 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

255 vastausta artikkeliin “Kun sä kuitenkin juot sitä limpparia- tässä valinta sulle”