Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Olvi

Ahh, marraskuu. Marraskuu ei ole mitenkään erityisen hehkeää aikaa säiden puolesta ja muutenkin tuntuu siltä kuin marraskuussa ei tapahtuisi mitään erityisen kivaa. Mielenmaisemat ovat yhtä harmaita kuin pilvet. Siksi esittelemme jotakin, mikä muistuttaa meitä kesästä – OLVI Hard Seltzerit.

Mutta mitä Hard Seltzerit ovat? Hard Seltzerit ovat terästettyjä, maustettuja ja hiilihapotettuja vesiä ja yksi panimoalan kuumimmista juomatrendeistä maailmalla.

OLVI Hard Seltzerit ovat raikas ja usein kevyempi vaihtoehto perinteisille juomasekoituksille. Ne sisältävät käytännössä vain alkoholia, vettä ja luonnollisia makuja. Näin ollen juomissa ei ole paljoa kaloreita – alkoholipitoisuus on 4,5 % ja kaloripitoisuus vain 25-27 kcal per 100 ml. Juomat eivät sisällä sokeria, keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita.

Kun marraskuu tarjoaa sinulle sitruunoita, purista ne Hard Seltzeriin

Näitä OLVI Hard Seltzereitä on helppo tuunata oman maun mukaan. Tällaisia drinkkejä me tehtiin näistä ja yhden tekemiseen meni vain alle 5 minuuttia!

Super raikas OLVI Hard Seltzer Sitruuna-lime. Tähän drinkkiin ei tarvittu muuta kuin itse OLVI Hard Seltzer Sitruuna-lime, puolikas sitruuna- ja lime viipaloituna ja vähän minttua ja sitruunamelissaa. Tämä maku oli Huonon Äidin ystävän lemppari ja sopisi kuulemma hyvin esimerkiksi saunajuomaksi.

OLVI Hard Seltzer Inkivääri-omena. Tätä juomaa terästettiin inkivääri- ja omenaviipaleilla. Tästä tuli erittäin raikas ja virkistävä. Sopii muuten hyvin vaikka pikkujouluihin!

OLVI Hard Seltzer Mango-ananas. Tähän juomaan pilkotaan ananasta ja omenaa oman maun mukaan ja se onkin sillä valmis. Hedelmäinen ja ihastuttavan makuinen. Sopii varmasti jokaiseen makuun. Huomaa suljettu auringonvarjo – sitä et enää tarvitse kun nautit kesäjuomaa – huom! kohtuudella!

Neljäntenä makuna meiltä löytyy OLVI Hard Seltzer Mansikka-raparperi. Tähän drinkkiin lisättiin paljon mansikoita sekä vähän minttua ja sitruunamelissaa tuomaan extramakua.

Kerro meille kommenteissa mitä näistä juomista haluaisit maistaa eniten!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 4 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

4 vastausta artikkeliin “Tässä kelissä tarvitaan kesäjuomaa”