Huono Äiti sai lukijalta avautumisen:

Kaksi pitkää parisuhdettani on päättynyt pettämiseen. Ensimmäisellä kerralla petos paljastui pian tapahtuman jälkeen ja mies myönsi reilusti tapahtuneen. Ero meni sopuisasti. Sen sijaan 14 vuotta kestäneessä avioliitossa lasteni isä harrasti selän takana suhmurointia mahdollisesti vuosia, enkä kai koskaan saa tietää koko totuutta. Itsellä ei ollut aavistustakaan touhuista, olin onnellinen, kun läheisyyttä, hellyyttä ja seksiä oli aivan suhteen loppuun saakka. Paljastuttuaan mies kielsi kaiken ja valehteli ummet ja lammet. Ero oli vaikea, eikä mies halunnut selvittää asioita. Olisi halunnut pitää sekä vaimon että nuoren rakastajansa, joten päätin itse lähteä.

Eron jälkeen ihmisten asenteet petettyä kohtaan ihmetytti suuresti. Kuinka suhteessa on aina jotain vikaa, tai puoliso on pahis, joka ajaa toisen pettämään. Varmasti näitäkin on, mutta silloinkin olisi oikein päättää ensin se huono parisuhde ennen kuin siirtyy seuraavaan. Mielestäni pettäjä varastaa petetyltä aikaa ja valinnanvapauden elää omannäköistä elämää, kun pahimmillaan tuhlaantuu vuosia aikaa pettäjän kanssa. Henkinen tuho on suuri, kun asian laita paljastuu ja tajuaa elämänsä olleen valhetta ja kulissia toisen puolelta. Silti läheisetkin ihmiset seuraavat tilannetta hiljaa vierestä, kun ei haluta puuttua toisten asioihin. Entä jos puoliso kavaltaisi rahaa selän takana? 

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia