Kaupallinen yhteistyö. Yhteistyössä Kultajousi.

Onko joululahjojen miettiminen ja ostaminen yhtä piinaa? Jääkö se aina viime tinkaan, ja sitten juokset tuskissasi sohjossa ja ruuhkassa etsimässä ”jotain”? Unohda tällainen! Joululahjaostokset voi hoitaa jo nyt ihan sieltä kotoa ja vieläpä säästää melko lailla!

Korut ja kellot ovat mahtavia joululahjoja monesta syystä. Melkein kaikkihan tykkäävät kauniista esineistä ja erityisen mukava on ihailla sellaista korua, jonka oma rakas tai muu tärkeä ihminen on valinnut. Korut myös kestävät vuosikymmeniä, joten lahjasta on kestävää iloa. Ehkä jopa useammassa sukupolvessa! Jalometalliset korut sopivat melkein kaikille, kun ne eivät allergisoi. Ja vaikka korulahja on usein kooltaan pieni, se on arvokas joten lahjansaaja tietää että et ole ostanut vain paniikilla lähintä käteen sattunutta esinettä vaan miettinyt oikeasti, että mikä häntä ilahduttaisi. Parempaa lahjaa on vaikea keksiä!


Tätä Tommmy Hilfigerin kelloa katsoessa muistaa aina lahjan antajan.

Ja miehet varsinkin vink vink, jos lahjan hankinta aiheuttaa ahdistusta ja nostaa tuskanhikeä otsalle, niin muista: todella monet naiset tykkäävät koruista ja suuri osa heistä haaveilee, että saisi edes joskus mieheltään lahjaksi jonkun ihanan korun… Todennäköisyys, että viet korulahjalla pisteet kotiin on tosi iso!


Esim. nämä keltakultaiset timanttikorvakorut saavat kyllä lahjansaajan huokaisemaan ihastuksesta. Löytyy myös valkokultaisena, jos se on enemmän sun kullanmurun makuun!

Joskus se lahjan valitseminen voi kuitenkin olla haastavaa. Siksi me ollaan valittu muutama suosikkituote Kultajousen valikoimista. Tsekkaa täältä Huonon Äidin suosittelemat lahjavinkit, näillä et mene vikaan! Jos nämä valitut tuotteet eivät ole justiinsa sitä mitä etsit sun kullalle tai timanttiselle tyypille, Kultajousen kattavasta valikoimasta löytyy varmasti jotain sopivaa, lahjansaajan iästä ja sukupuolesta riippumatta.


Hopeiset pallokorvakorut sopivat pakettiin kepeistä koruista tykkäävälle iästä riippumatta. Tai ehkä täydennät niillä oman juhla-asusi?

Entäs se säästö mikä mainittiin jo alkuun? No ihan kohta alkaa Black Friday, joka Kultajousella tarkoittaa sitä, että saat ihan kaikista tuotteista 25% alennuksen. No ohhoh!! Neljäsosa hinnasta pois! Ja siis ihan kaikista tuotteista, sekä verkkokaupassa että myymälöissä. 25% alella raaskii ostaa jo jotain vähän tyyriimpääkin lahjaa!

Eikä Black Friday -alea tarvitse tietenkään välttämättä joululahjaan käyttää. Ehkä sinä itse olet se, joka on kaikkein eniten ansainnut jotain kiiltävää ja kimaltavaa, mikä ilahduttaa sua joka päivä? Tai jotain pientä kivaa joulun odotukseen?


Kultajousen korujoulukalenteri antaa jännitystä joulun aikaan. Varsinkin siksi, että metalliseoksesta valmistettujen korujen lisäksi jotkut onnekkaat löytävät kalenteristaan timantin!

Vai onko sulle käynyt sellainen tuuri, että elämääsi on tullut joku sellainen ihminen, jonka soisit jäävän siihen ihan pysyvästi? Samaisen 25% alennuksen saat tietysti myös sormuksista, joten jos joulukihlat tai kosinta uutena vuotena on mielessä niin varaudu siihen jo nyt!


Onko sulla joku erityinen, jonka sormessa tämä keltakultainen timanttisormus säihkyisi ihanasti – vaikka loppuelämän? Sormusta saa toki myös valkokultaisena!

Kultajousen Black Friday on siis voimassa koko huomisen vuorokauden, ja 25% alennuksen saa sekä myymälöissä että verkkokaupassa. Kultajousen verkkokauppaan pääset täältä, ja alennuksen saat koodilla KJ_BLACK25. Jos haluat mennä tutustumaan tuotteisiin paikan päälle, kysymään neuvoja tai vain haluat ostoksesi heti mukaan, myymälät ovat Black Fridayn ajan auki tavallista pidempään. Oman paikkakuntasi myymälän aukioloajat näet täältä.

Kaupallinen yhteistyö. Yhteistyössä Kultajousi.

Ylin kuva Freestocks.org.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia