Te totisesti vastasitte tähän huutoon!! Kulahtanein Muija -muuttumisleikkiin ilmoittautui vajaat 400 naista ja voittajat ovat nyt selvillä!

Te äänestitte voittoon Venlan! Onnea Venla! Venla kirjoitti näin:

Minun pitäisi päästä uudistumaan, koska… Olen synnyttänyt 5 vuoden sisään kolme lasta. Olen yltäpäältä ja kurkkua myöten täpötäynnä oksennustauteja, iltanukutuksia, ruokasotkun siivoamista ym. toimintaa. Opiskelen samaan aikaan lähihoitajaksi. Se on rankkaa. Omalle ulkoiselle habitukselle jää aikaa 1 %. Olen ollut samassa tyylissä about 6 vuotta, joka on esikoiseni ikä. En voi ehkä perustella tätä muuten, mutta elän 221 € opintotuella plus lapsilisällä plus opintolainalla kolmen lapsen kanssa. Rahaa ei siis jää kampaajaan. Ikinä.”

Arpa suosi myös Tuulaa, joka kirjoitti näin:

”Täällä tosiaan tarvitaan uutta elämää, kun se vanha lähes päättyi reilu vuosi sitten bussin alle ja viime vuosi vierähti sairaalassa. Ennen niin hyväkuntoinen paksu tukka lähti pelottavan näköisinä tukkoina satunnaisten kuivashampoo-pesujen jälkeen ja on enää max neljäsosa entisestä loistostaan.

Naamakin kaipaisi jonkinlaista päivitystä, kun poika sanoi mun näyttävän vanhalta mummolta, vaikkaa oon vasta neljävitonen. Meikannut en ole koskaan, mutta ollut pari kertaa meikattavana, joten tiedän sen freesaavan ulkokuorta kummasti. Miehelle sanoin just osallistuvani tähän kisaan, niin se sanoi, et eihän sun tartte ku lähettää kuva, niin se kertoo kaiken. Kiitti vaan! Kaikki apu on siis enemmän kuin tarpeen.”

Kolmas onnettaren suosikki oli Homeakka!

”Minäkin pistän lusikkani soppaan vaikka täälä näyttää olevan enemmän ja vähemmän kulahtaneita minuakin edellä.

Meikäläisen tarina on se, että me ollaan pojan kanssa jouduttu melkoiseen myllytykseen. Ensin hän joutui olemaan sairaalassa viikkoja ja sen aikana todettiin, ettei ole paluuta entiseen kotiin koska se on niin homeinen kuin olla ja voi. Tällä hetkellä ollaan henkipattona etsimässä asuntoa. Kaikki on menetetty, nimittäin huonekalut ja vaatteet haisee homeelle. Eihän me vuokralla asujat saada mistään korvauksiakaan eikä me voida tehdä muuta kuin aloittaa nollasta.

Stressiä pukkaa eikä jaksa enää edes hiuksia kammata kun tässä syö kyntensäkin miettiessä miten tämä tulevaisuus meille aukeaa.

Minä ajattelin, että koska tässä nollasta lähdetään niin voisi minutkin uudistaa ja saada voimia jostain tuleviin koitoksiin, edes huolitellun näköisenä. :D

Onnea kaikille voittajille!!!

Ja te muut, älkäähän itkekö, Kampaamo Pesulan sivuilla on jo käynnissä uusi kisa!! Kannattaa osallistua!! Ja Huono Äiti aikoo järkätä muuttumista myös jatkossa, koska täähän on supermahtavaa!!! Harmi, etteivät rahkeet riitä teidän kaikkien muuttamiseen, sen jokainen osallistuja olisi kyllä ansainnut!!

https://www.facebook.com/kampaamopesula?ref=ts&fref=ts

 

 

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 6 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

6 vastausta artikkeliin “Kulahtaneet muijat on valittu!”

 • Urania sanoo:

  Onnea voittajille! Kohta kolme kulahtanutta vähemmän, mahtavaa.

 • Tuula sanoo:

  Miälenvikast! Pitää tännekin tulla kiittämään , vaikka en millään meinaa uskoa valintaani. Paistaa se aurinko näköjään risukasaankin joskus 🙂

 • Töms sanoo:

  Onnea voittajille, hieman mietin, miksei pidetty arvontaa…kun ei sitä ehtinyt laittaa kamuille pyyntöä, et käykääs kirjoittamassa sivulle. No ei se mitään, Onneksi voittajat pääsevät muuttumaan – siitä aivan rehellisesti onnellinen :). Hienoa 🙂

 • Mari Koskinen sanoo:

  Oikein hyvät valinnat! <3

 • Venla sanoo:

  Epätodellista!!!! :)))