Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Munax.

Keskustelu työpaikan jälleenavatussa kahvihuoneessa:

”Herra isä, nyt tulee ihan törkeän hyvä muistikuva mieleen, kun lapsuudessa isoisä joi kananmunia!”

”Meilläkin! Pistettiin neulalla reikä toiseen päähän ja toisesta juotiin suoraan kananmunan kuoresta!”

”Pystyiskö vielä?”

”Juu ei. ”

Tämä ei voi olla pelkästään paikallinen muinaismuisto, sen verran laajaa esiintyvyyttä kahvihuoneessa oli. Ennen vanhaan eikä edes niin kauan aikaa sitten juotiin munia suoraan kuoresta. Lähipiirimme ei tee sitä enää, jos jonkun tekee, saa kommentoida.

Näissä resepteissä ollaan tästä muistosta nextillä levelillä.

Suomen Kustavissa valmistuvat PURE Snack -välipalat ovat paitsi maistuva herkku, myös maidottomia, gluteenittomia, soijattomia, viljattomia ja ilman makeutus- tai säilöntäaineita! PURE Snackistä löytyy yhdessä purkissa kaikki tarvittava, ja vielä vähän päälle, sillä yksi PURE snack sisältää kaikkiaan kolmen kananmunan valkuaiset. Kananmunahan sisältää kaikki ihmiselle välttämättömät aminohapot ja optimaalisesti imeytyvää proteiinia.

Ananas 💛 on liittynyt PURE Snack suosikkimakujen Banaani, Mango, Marjat ja Päärynä-Omena seuraan. Uutuusmaku löytyy hyvinvarusteltujen K-ruokakauppojen hyllyiltä, ja jos juuri sinun kaupastasi ei vielä löydy, niin esitä vieno toive kauppiaalle.

PURE Snacksit valmistuvat ilman säilöntäaineita innovatiivisesti fermentoimalla. Fermentointi on menetelmä, joka hyödyntää raaka-aineiden omia maitohappobakteereja. Fermentointi tuo raaka-aineisiin makua ja parantaa säilyvyyttä. Suomessa tunnetuin fermentoitu ruoka on hapankaali, mutta tässä ei ole nyt kyse siitä:

Aitoja marjoja ja hedelmiä sisältävät täyteläiset ja proteiinirikkaat PURE Snackit ovat sellaisinaan terveellinen välipala koko perheelle. PURE Snackeista pyöräyttää nopeasti myös kahvipöydän kruunut, välipalaherkut tai jälkiruoat myös arjessa. Tällä kertaa Ilkka Lääverin reseptien tähtenä on uutuusmaku ananas, mutta täältä löytyy muistakin mauista kehitettyjä herkkureseptejä, kuten marjakohokas ja banaanipaahtovanukas.

Ananas-hedelmäsmoothie

1 annos

 • 1 purkki PURE Snack Ananas
 • 0,5 dl appelsiinimehua
 • 2 dl ananasta, banaania ja mangoa paloiteltuna

Sekoita kaikki tehosekoittimella tasaiseksi. Nauti aamun aloittajana tai vaikka voimavälipalana.

Ananaspiirakka

 • 1 purkki PURE Snack Ananas
 • 2 dl hedelmäsosetta esim. ananas, mango tai passion
 • 2 kananmunaa
 • 1 säilykepurkki ananasrenkaita
 • 1 paketti piirakkapohjaa
 • öljyä tai voita vuoan voiteluun
 • jauhoja yms. vuoan jauhottamiseen

Kuumenna uuni 175 c asteeseen. Voitele (peruskokoinen 24-28 cm halkaisijalta) piirakkavuoka voilla tai öljyllä ja jauhota se. Painele taikina tasaisesti piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa uunin alatasolla 15 minuuttia.

Sekoita PURE Snack Ananas, hedelmäsose ja kananmunat keskenään. Kaada seos esipaistetun piirakkapohjan päälle ja asettele yksi ananasrengas keskelle. Puolita loput ja asettele ne reunoille. Paista vielä 25 minuuttia.

Anna jäähtyä ja nauti!

Ananasta ja salmiakkia

 • 2 purkkia PURE Snack Ananasta
 • ½ ananas pitkittäin puolitettuna
 • 2 rkl pieniä salmiakkeja
 • minttua

Puolikkaasta ananaksesta saat kivan tarjoiluastian, mutta voit tehdä tämän myös ananasmurskalla ja tarjoilla kulhosta. Koverra ananaksesta veistä ja lusikkaa apua käyttäen hedelmäliha talteen. Leikkaa ananaksen puinen keskiosa pois ja hienonna loppu hedelmäliha.

Sekoita hedelmäliha, salmiakit ja PURE Snack Ananakset keskenään ja täytä ananas seoksella. Koristele mintulla ja salmiakeilla. Nauti proteiinirikkaana jälkiruokana. (Kokkimme lempiyhdistelmiä on ananas salmiakin kanssa, jos et ole ennen kuullut…)

Muistutetaan myös käynnissä olevasta lahjakorttiarvonnasta! Huono Äiti arpoo lahjakortteja PURE Snack -välipalojen kehittäjän eli Munaxin verkkokauppaan! Näin: kerro meille kommenteissa joko teillä on testattu PURE Snack -välipaloja ja olet mukana kahden 50 euron arvoisen lahjakortin arvonnassa!

Huono Äiti arpoo kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken kaksi 50 € arvoista lahjakorttia Munaxin verkkokauppaan. Osallistumisaikaa on 2.10.2022 saakka ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

ARVONTA PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia