Nämä ovat niitä naisen elämän vaikempia valintoja. Kenen kanssa sitä hyppäisi sänkyyn tai vaikka kuumaan suihkuun… Ehkä tennisvalmentajan? Surffarin? Vai palomiehen? Entäs se ranskalaismies…vai sittenkin se miljonääri?

Valintoja, valintoja! Kuka miellyttäisi minua juuri tänään? Kenen kosketusta kaipaisin eniten?

Tennisvalmentajalla on ihan omanlaisensa tatsi – hän tähtää g-pisteeseen yhtä tarkasti kuin palloon! Mutta toisaalta, se ranskalaismies…mitenkä sen nyt sanoisi…hänen kielitaitonsa todella tekee vaikutuksen. Palomies taas tietää kuinka intohimon liekit sytytetään. Surffari taas kantaa mukanaan nautinnon aalloille… Ja miljonääri, hän hoitaa homman aina juuri niin kuin pitää!

Kaikissa heissä on hyvät puolensa, joten valinta on vaikea. Jokainen on hauska, turvallinen ja luotettava. Sekä kestävä, menoa riittää jopa neljäksi tunniksi yhdellä AAA-paristolla, huh huh. Eivätkä he säikähdä kosteitakaan leikkejä. Kaikkien katseenkestävyys on etu sekin. Ei haittaa, vaikka joku jäisi sohvalle lojumaan, ja kehtaa vaikka äidille näyttää!

Parasta heissä on se, että he eivät ole tippaakaan mustasukkaisia, joten voin tänään leikkiä toisen kanssa ja huomenna toisen. Hauskaahan täällä ollaan pitämässä! Sitäpaitsi seksi kaunistaa: siitä tulee iloiseksi ja hymyhän se on paras asuste.

Ja kun kerran kokeilunhalua löytyy niin minulta kuin heiltäkin, taitaa vastaus olla selvä: miksi tyytyä yhteen, kun voi nauttia useammasta ja vieläpä yhtä aikaa!! Pitää vaan miettiä, mikä olisi kaikkein paras kombo? Kenties palomies ja tennisvalmentaja – toinen käsittelemään g-pistettä ja toinen klitorista…kyllä kiitos!

Smile Makersin hierontalaitteet ovat ihan muuta kuin mitä seksileluilta odottaisi. Ne tulevat näteissä ja hauskoissa pakkauksissa – ja koko niiden ulkonäkö on iloinen ja söpö. Vähän ujompikin uskaltaa tutustua niihin ja napata ostoskoriinsa, kun paketissa ei ole sellaista pornokuvaa kuin yleensä. Eikä tosiaan haittaa, jos lelu unohtuu vaikka lavuaarin reunalle, itse asiassa nämä ovat niin hilpeitä että niitä haluaisi pitää esillä!

Smile Makersin laitteet on valmistettu flataatittomasta, miellyttävän tuntuisesta silikonista. Ne toimivat jopa neljä tuntia yhdellä AAA-paristolla. Sarjaan kuuluu myös liukuvoiteet kolmessa eri koostumuksessa. Myös liukkarit ovat niin nättejä, että niitä pitää mielellään esillä! Liukuvoide on kanssa sellainen juttu mitä turhaan häpeillään, oikeastihan se on kuin ketsuppi: tekee kaikesta vielä vähän parempaa!

Jos sinä haluat päästä pitämään hauskaa heidän kanssaan, kommentoi tähän postaukseen kuka olisi valintasi tai vaikka Huono Äiti on paras (!!!) ja voit voittaa sekä lelun että liukkarin!

Vasemmalta oikealle Ranskalaismies, Palomies, Tennisvalmentaja, Surffari ja Miljonääri.

Smile Makers -hierontalaitteita myy Stockmannit Helsinki keskusta, Turku ja Tampere sekä stockmann.com ja
hobbyhall.fi.

Hierontalaitteet testasi Huonon Äidin nimettömänä pysyttelevä testiryhmä.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 103 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

103 vastausta artikkeliin “Kenen kanssa nauttisin tänään?”