Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Visit Åland.

Kaikki alkoi kauan aikaa sitten toiveesta päästä edes kerran haaveiden saarelle. Yksin. Niin, ettei kukaan kysy sinulta mitään. Tai kaksin, aina paranee.

Parisuhdeloma alkoi Käringsund Resort & Conferencessa, jossa oli aika huokaista ensimmäisen kerran – ihastuksesta! Meri, rauha, palju ja kaikki se aika, jota ei aiota nyt käyttää lasten asioista kinasteluun!

#käringsundresort

#käringsundresort

#käringsundresort

Kahvia anyone?! Tänne ainakin ja mielellään paljon näin ihanassa ympäristössä eli kahvila Kalesch – erittäin hyvällä maulla tehty!

#kafekalesch @kafekalesch, kuva Visit Åland

#eckeropostochtullhus

#kafekalesch @kafekalesch

Michael Björklundin ravintola Smakbyn Kastelholman linnan kupeessa on oikein hyvä lounaspaikka ja aivan vierestä löytyy uusi tislaamo Ålands Distillery, jossa maistoimme ahvenanmaalaisia aikuisten juomia. Ålands Distillery erikoistuu giniin, ja mainitsemisen arvoinen on paikallinen lonkero Åland Long Drink.

#smakbyn @SmakbynAland, kuva Visit Åland

#ålanddistillery @alanddistillery

#ålanddistillery @alanddistillery

Hotelli Pommernin sänkyyn pääsimme kaatumaan vasta Kvarter 5 -ravintolan upean illallisen jälkeen.

#kvarter5 @kvarter5

#hotellipommern

Hyvin nukutun yön jälkeen Maarianhaminassa otimme tietenkin kahvit ihanan Viktor Crafts & Design -putiikin kahvilassa Cafe Viktorissa

#viktorcrafts @viktorcrafts15

#viktorcrafts @viktorcrafts15

Maarianhaminen merikorttelista löytyy mm. herkullista peltileipää.

#pubniska @PubNiska

#stallhagen @stallhagen

Ja pienet shokit Ahvenanmaan kulttuurihistoriallisessa museossa, kun tajusimme, että oman lapsuuden lelu on jo museotavaraa! Museoita Ahvenanmaalla muuten riittää laidasta laitaan, ja Suomen museokortti käy moniin niistä.

Huutonaurun saattelemana jatkoimme matkaa kohti Pohjois-Ahvenanmaan Getaa!

Kuva Visit Åland, Sanna Könönen-Wahlstedt

Kuva Visit Åland, Sanna Könönen-Wahlstedt

Onneksemme tajusimme kiitää seuraavaan kohteeseemme riittävän ajoissa – Havsviddenin kalliohuvilalle. Kalliohuvilat ovat erittäin hyvin varustettuja saunoineen ja porealtaineen, ja niissä pääsee irti kaikesta maallisesta murheesta, jos itse malttaa jättää esimerkiksi puhelimien selaamisen ohjelmasta ja keskittyy pitkästä aikaa kuuntelemaan, mitä toisella ihmisellä on sanottavaa.

#havsvidden

#havsvidden

#havsvidden

Kotiinpaluu Viking Gracella sujui herkutellen ja alkoholittomia drinkkejä nauttien. Seuraavalla kerralla Ahvenanmaa pyöräillään ympäri, se on ihan selvä! Sen verran kipinää jäi siitä kiireettömyyden tunteesta, jota niin harvassa paikassa enää saavuttaa. Kiitos ❤️

#vikinglinesuomi #vikingline @vikinglinesuomi

#vikinglinesuomi #vikingline @vikinglinesuomi

#vikinglinesuomi #vikingline @vikinglinesuomi

#vikinglinesuomi #vikingline @vikinglinesuomi

#vikinglinesuomi #vikingline @vikinglinesuomi

Kelpaisko sullekin parisuhdeloma Ahvenanmaalla? Hyvä, sillä Huono Äiti arpoo erittäin hyvän loman yhdelle onnekkaalle! Palkintona on yö Hotelli Pommernin kahden hengen huoneessa aamiaisen kera. Osallistu arvontaan kertomalla kommenteissa mikä kiinnostaa Ahvenanmaalla eniten, ja olet mukana! Palkintomatka on lunastettavissa 30.11.2021 saakka, joten mainio palkintomajoitus syksyyn! Arvontaan voi osallistua kaikissa Huonon Äidin kanavissa 16.10. klo 23:59 saakka, ja arvonnan voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti. EDIT! Arvonta on arvottu ja hotelliyön voitti Maryanne L. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 41 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

41 vastausta artikkeliin “Kaksin Ahvenanmaalle – haluatko sinäkin?”

  • Riihe sanoo:

    Tyttäreni Nina (lähihoitaja erityislasten parissa)ja miehensä Sebastian (ensihoitaja) ansaitsisivat kahdenkeskisen loman perhearjen keskelle(13, 11, 4v kaksoset ja 13kk koira), mamma lupaa huolehtia jälkikasvusta sen aikaa. Tuo ahvenmaa on ollut lomakohteena jo pitkään ja nyt tästä postauksesta päätellen aivan upea ja loistava!!