Tämä on kaupallinen yhteistyö. Yhteistyössä Hobby Hall.

Kauas on tultu siitä, kun jouluvaloja oli muutamaa eri mallia. Se ikkunaan ripustettava tähti, ikkunaan ripustettavat sydän, ankkuri ja risti, kuusenkynttilät ja ennakkoluulottomimmilla saattoi olla ikkunassa jopa värivalot!! Sellaiset kirjavat, joista tipahteli vähän piikikkäitä muoviosia vaikka niitä miten yritti kiinnittää!

Nykyisin valikoimaa riittää jos jonkinlaista, niin perinteisten valojen ystäville kuin uusiakin vaihtoehtoja etsiville. Valoketju ja kynttilät ovat aina kivoja vaihtoehtoja, mutta pihamaata tai miksei parvekettakin voi nykyisin piristää esimerkiksi LED-valaistuilla eläinhahmoilla…jos se omaan makuun istuu siis! Naapureiden makua ei kysellä, vaikka niinhän se on että toiset rakastavat näitä vähän humoristisempia jouluvaloja ja toisilla menee glögit väärään kurkkuun niitä katsellessa! Mutta sehän on pääasia että on joulun tunnelmaa, ja sitä valot aina tuovat. Hobby Hallin jouluvalojen valikoimasta löytyy joka makuun valoja niin sisälle kuin uloskin.

Jouluvalot ovat ihan mahtava joulukoriste. Ne luovat tunnelmaa ja ovat turvallisia lapsiperheessäkin, joissa ainakin joinain vuosina perinteisten kynttilöiden käyttäminen voi tuntua vähän turhan stressaavalta…! Kätevät ovat myös siinä mielessä, että jos siivoaminen ei oikein nappaa, niin muut valot pois ja jouluvalot päälle, johan on kotoisaa ja nättiä! Ne myös loistavat mukavasti pihalla tai parvekkeella, kyllä se ihan oikeasti tekee kaamoksen ajan vähän helpommaksi kestää! Mutta missä vaiheessa jouluvalot saa laittaa? Vai saako niitä nykyään käyttää kuten tykkää, esimerkiksi koko pimeän ajan sesonkivaloina?

Kumpaan koulukuntaan kuulut? Saako jouluvalot ripustaa heti kun siltä tuntuu ja pitää niitä tuikkimassa vaikka juhannukseen asti, vai onko valojen käyttö rajattava pelkästään joulun ajalle?

Kyllä kiitos sesonkivalot!

”Pimeässä kaipaa valoa, sitä on ihan turha rajata parin viikon ajaksi. Sesonkivalot ovat mahtava juttu! Kotona on mukava nauttia valojen luomasta tunnelmasta heti, kun illat ovat pimeitä. Ja ulkona valot ilahduttavat naapureita ja ulkona liikkuvia, varsinkin tällaisina vuosina kun lunta ei kuulu. Iltaisin on mukava käydä kävelyllä katsomassa muiden ripustamia valoja, ne näyttävät kauniilta pimeässä ja luovat tunnelmaa! Sitä paitsi ripustamisessa on niin iso vaiva, että ennemmin ne laittaa ylös pidemmäksi aikaa! Eikä nykyään haittaa vaikka ne jäisivät paikoilleen vuoden ympäri, johan sitä elokuussa taas pimenee!”


Mitä mieltä sinä olet? Valaistuja eläinhahmoja vai ei?!

Jouluvalot kuuluvat jouluun!

”Se on vähän niinkuin jouluruokien ja joululaulujen kanssa: niistä menee maku, jos monta kuukautta syödään samaa ja kuunnellaan samaa musiikkia. Jouluvalot sopivat ihanasti vuoden pimeään aikaan, ja kaikkein pimeintä on juuri joulun tienoilla. Jouluvalojen laittaminen virittää nimenomaan joulutunnelmaan ja joulun odotukseen, enkä halua aloittaa sitä aikaisin syksyllä. Meillä oli lapsuudenkodissa tietyt päivämäärät, jona laitettiin parvekkeelle kynttilät, ikkunaan valoketju ja lopulta kuuseen kynttilät, noudatan samaa tapaa nyt omassa kodissa.”

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. Valitse sun suosikki Hobby Hallin jouluvaloista täältä, ja voit voittaa kuvan metrisen LED-valaistun peuran!! Kerro kommenteissa, mitkä on sun suosikkivalot, ja voit toki avautua siitä että milloin on oikea aika pitää jouluvaloja!! Jos LED-peura ei ole sun juttu, voit voittaa valitsemasi jouluvalot Hobby Hallin valikoimasta, olettaen että niitä on 26.11. jäljellä varastossa!

P.S. Lähetä kuva sun jouluvaloista, arvomme kuvien lähettäneiden joukosta yllätyspalkinnon saajan!

Tämä on kaupallinen yhteistyö. Yhteistyössä Hobby Hall.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 14 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

14 vastausta artikkeliin “Joko saa laittaa jouluvalot?!”