SuperNaiset kuulemma tarjoavat perheelleen nurmikkomehua. Jos nurmikkomehu, säilöntä sekä sienestys ja ruokahaasteet ovat jääneet osallistumatta, olet oikeutettu äitipakkauksen arvontaan!

Kun naisesta tulee äiti, hän saa yleensä kukkia ja vauva sekä perhe saavat äitiyspakkauksen. Äitiyspakkauksessa on vauvalle kaikkea kivaa, vanhemmille ehkäisyvälineitä (vanhempien kivaa varten?) sekä kaikkea käytännöllistä. Kun lapsi varttuu ja äitiys vanhenee, harva muistaa ainakaan äitiä millään äitipaketeilla vaikka tosi asiassa haasteet kasvavat sitä mukaa, mitä vanhemmaksi lapsi varttuu.

Äidille kasautuu jatkuvasti kaikenlaisia paineita. Uusin villitys paineiden maailmassa on nurmikkomehu. Nurmikkomehu on omasta nurmikosta tehtävä mehu, jonka saa korjata vain käsikäyttöisellä ruohonleikkurilla. Siis ei mitään moottorinkatkua nyt pilaamaan tätä aromia. Kun nurmikkomehua tarjoaa perheelle aamusella, siitä ei paljoa päivä parane. Kuulemma.

IMG_2739

(Kuvan ruoho ei liity tapaukseen.  Ja on vieläpä ylösalaisinkin.)

Äitien haasteet eivät lopu nurmikkomehuun. Tulee milloin mitäkin ruokahaasteita, kuten taio perheellesi eurolla ruokaa viikon ajan ja käy itse keräämässä ruokaasi kaikki raaka-aineet. Marjasta! Karhusta! Hirvestä! Sorsasta! Pakasta! Möössää! Sössää! Tee pullaa! Ole hehkeä! Säilytä itsesi samalla hartaudella kuin säilöt kauden sienet, noin 500 litraa.

FullSizeRender.jpg

(Kuvan sienet eivät ole Huonon Äidin, vaan Minnan kellarista – arvasitte ihan oikein.)

Että nyt niinku riittää tämä jatkuva vaatiminen. Tai vaatimusten melskeissä pitää ainakin saada jotakin lohtua, kuten äitipaketteja!

Huono Äiti lanseeraakin nyt erityisen äitipaketin! Tämä äitipaketti on juuri sinulle äiti, joka et tehnyt nurmikkomehua tänäkään vuonna. Äitipaketti sisältää seuraavat asiat:

Huono_sormus-2

150 euron lahjakortin Kultajousen myymälään – jee, jee, omaa äitikivaa varten! Tykkää Kultajousesta täällä!

sekä

Silmäpussivoiteen, jolla äitipaketin saaja voi parannella valvomisesta uuvahtaneita silmiään.

eye bags free

Äitipaketin arvontaan osallistuvat kaikki Facebookiin sekä tähän juttuun jätetyt kommentit, jotka on jätetty 5.9. kello 21 mennessä.

Huono Äiti saattaa jakaa äitipaketteja myös jatkossa.

PS. Tämä on kaupallinen yhteistyö, jossa ovat mukana Kultajousi, Huono Äiti sekä ei-kaupallisesti Minnan kellari ja pala nurmikkoa.

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 150 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

150 vastausta artikkeliin “Jäikö nurmikkomehu tekemättä tänäkin vuonna? Olet oikeutettu äitipakkauksen arvontaan!”

 • Annastiina sanoo:

  Kyllä minä sairas ihminen jonkun palkinnon tahtoisin koskaan en ole mitään voittanut

 • Ilta sanoo:

  Koko kesä meni jalka murtuneena, joten joutu puoliso opettelee käyttää ruohonleikkuria ja lapsi joutu opettelee passaamaan äitiä! Perään iski iskiakipu ja nyt homma huipentuu keuhkokuumeeseen. Kaipa se naapuri hoitaa muksua vielä tännin sairauden ajan

 • Seija sanoo:

  Nej men…fasaanipaistikin jäi paistamatta… :O

 • Sanna sanoo:

  En tehnyt nurmikkomehua, enkä kerännyt sieniä tänäkään vuonna. Sen sijaan olen kyllä tehnyt usein ruokaa, joista jotain nirsoilu-kautta elävä lapseni muistaa usein mainita, ettei maistu tai että ruoka pahaa. Juhuu, mitä onnistumisen kokemuksia! :/

 • Hiisukas sanoo:

  No voi huh – nurmikkomehua. Enpä ole vielä kuullutkaan. Osallistun!

 • Marjut Sadeharju sanoo:

  Neljän lapsen äitinä suren joka päivä sitä, että paistan lettuja kerran vuodessa, poimin lähinnä sukkia lattioilta ja pakastan Lidlin vihannespusseja. Silti koen, että olen oppinut hölläämään vuosien varrella ja olen omille lapsilleni paras ja ainoa äiti. So what jos en osaa jotain muodikasta? Ei mieskään stressaa nyhtökauran saatavuudesta, miksi mun pitäisi? Jos vaakakupissa on oma mielenterveys, en ota riskejä. Kuka ne vihannekset sitten poimisi nakkikeittoon jos minä olisin poissa kuvioista?

 • Annel sanoo:

  Ehdinpäs!

 • Minelli sanoo:

  JEE!!!

 • minttu47 sanoo:

  Mukaan kivaan arvontaan.

 • nina hakkarainen-murphy sanoo:

  enkä leiponut edes pullaa koko vuonna 🙂