Joko sulla on virpomavitsat askarreltuna ja trulliasu valittuna? Miksi jäisit kotiin kun lapset virpovat? Kyllä aikuisetkin saavat virpoa – kyllä meillekin ilmainen muna kelpaa!

Niin paljon hauskoja juttuja on kielletty aikuisilta, tai ainakin niiden tekemistä karsastetaan. Vaikka oikeasti aikuisetkin haluavat keinua ja päästä pomppulinnaan – ja tietenkin lähteä virpomaan!

Lapset virpovat pääasiassa karkki- tai rahapalkkion toivossa, eikä se huono kannustin aikuisellekaan ole. Vasun- ja masuntäydeltä suklaamunia, kyllä kiitos!

Aikuista voi ajaa tietysti toisenlaisetkin kannustimet. Alun perin virpominen oli siunauksen toivottamista, ja ehkä olisi mukavaa kerrankin kiertää naapurustossa toivomassa muille hyvää! Jos siitä saa namia sen päälle että tuntee olevansa hyvä ihminen niin aina parempi!

Jos on oikein juonikas ja pihi, käy virpomalla hankkimassa perheen pääsiäisnamuset. Hei ei se ole ahneutta, se on suunnitelmallista taloudenpitoa!

Sitten on vielä ne, jotka virpovat saadakseen munaa. Tuttua tai yllätysmunaa, miten vain! Aina kannattaa kokeilla, sillä miksei pääsiäinen voisi olla antamisen ja saamisen aikaa kuten joulukin!

Muistilista aikuisvirpojalle:

– Meikin kanssa ei ole niin tarkkaa. Alkukeväästä ensimmäisenä sunnuntaina kesäaikaan siirtymisen jälkeen näyttää todennäköisesti ihan tarpeeksi noita-akalta.

– Jos vieraille virpominen pelottaa, niin mene virpomaan tutuille. He eivät kehtaa vetää ovea kiinni naamasi edestä. Jos vetävät, se johtuu varmaan vaan siitä, että eivät tunnistaneet sinua trullimeikkisi takaa!!

– Lapsetkin tietävät, että noita tarvitsee kahvipannun. Nykynoita käyttää esim. termospulloa tai virpoo kaveria: virvon, varvon/ keitä kahvia/ nukuin viime yönä neljä tuntia/ tuun ihan just hulluks/ tuoreeks terveeks/ sulle vitsa/ mulle kuppi/ tai kaada vaan ämpäriin samantien.

– Älä ota kissaa mukaan. Siitä seuraa vain ongelmia. Ihan totta. Sen sijaan voit ottaa omia tai jonkun toisen lapsia hämäykseksi! Parhaita ovat sen ikäiset lapset jotka eivät tajua jos otat itse kolme suklaamunaa ja annat lapselle yhden.

– Kissan sijaan ota kaverit mukaan. Joudutte jakamaan saaliin, mutta muuten on hauskempaa! Ihmiset eivät myöskään kehtaa arvostella trullijoukkoa, yksin saatat saada oudoksuvia katseita.

– Lapset virpovat vain ihmisten kotiovilla. Olkaa te luovempia! Hyvän mielen haluava virpoo vanhainkodissa ja palkkion perässä oleva baarissa, siellä höllääntyy kukkaronnyöri.

– Jos ette jaksa lähteä mihinkään, hankkikaa skumppaa ja suklaamunia ja virpokaa toisianne. Asu ja meikki vapaaehtoisia, noita-akkamainen räkätys pakollista!

– Tuunaa virpomavitsasi tarkoituksen mukaan. Jos pyrkimyksenäsi on saada jotain muuta kuin pääsiäismunia, voit vihjata aikeistasi kiinnittämällä vitsaan jotain vihjailevaa, kuten kondomeja! Jos olet tosi tuhma, kenties virvot pelkällä risulla… Myös trulliasua voi muokata tavoitteen mukaan!

Huonon Äidin toimitus toivottaa hauskaa vitsanheiluttelua ja munaa vasun täydeltä!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Hus virpomaan aikuinen – sulla on siihen oikeus!!”

  • Vaalivalvojaiset sanoo:

    Viimeisen viikon on hassuja hahmoja ollut kerjäämässä jotain pitkin toreja ja telkkareita. Jutuista ei tiedä onko pääsiäinen vai Halloween 🙂

  • tytöt 72v ja 82v sanoo:

    Lähdemme naapurini kanssa aamulla virpomaan,, Halaniemen torilta on haettu jo päivällä vitsat, asut ja meikit odottaa valmiina. Kyllä jännittää vaaikka virvomme vain tutuille naapureille. Toivottavasti saamme jotakin, vaikkapa suklaamunia. Ja toivottavasti saan unen päästä kiinni kun herätys on aamuvarhain.