Voiko kesää aloittaa ilman Huonojen Äitien bileitä? Ei tietenkään!! Kuka puhuu hulluja?! 70 Huonon Äidin fania pääsee mukaan juhlimaan, ota tästä ohjeet onkeesi tai vaikene iäksi!

Huonojen Äitien ja Isien ja Kummien ja Kumminkaimojen sekä Lapsettomien Huonot juhlat 17.6. kello 16.30 Gastrobar Emon terassilla Helsingissä, osoitteessa  Rikhardinkatu 1, Helsinki.

Pukukoodi: Pukeudu vaikka viivakoodiin, ihan sama mulle! Joku asu on suotava paitsi komeat palomiehet voi mielellään tulla ilman paitaa.

Entäs jos sataa? Jaa mitä sitten? Tietenkin kaupungin kivoin terassi on katettu.

Kuka pääsee mukaan: Sinä pääset yhdessä yhden ystäväsi kanssa! Kunhan ensin:

Käyt tykkäämässä Huonon Äidin yhteistyökumppanin Valioravinnon Facebook-sivusta. Valioravinto on ystävällisesti luvannut lahjustaa kaikki vieraat Huonon Äidin salaisella nuoruuseliksiirillä.

Valioravinto-logo

– Sen jälkeen kirjoitat tämän blogin kommenttikenttään jonkun ilmoituksen siitä, että haluat mukaan. Vaikka että tahtoo, tai kissa tai kameli tai Taneli. Kaikkien tämän kaksiosaisen jännittävän tehtävän suorittaneiden kesken arvotaan 70 kpl pääsylippuja juhliin. Jos olet yksihuoltaja tai muuten perustellusti erityisesti juhlien tarpeessa, saat osallistua kahdella arvalla. ( Täällä ollaan nyt reilulla päällä).

Tervetuloa!!! Mahtavaa nähdä teitä!!!! Let’s skumppa!!!

— Huono Äiti

Artikkelissa on 110 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

110 vastausta artikkeliin “Huonot Bileet ou jee – näin pääset mukaan!!”