Huonon Äidin vuosihorroskooppi pohjautuu puhtaaseen tinalogiaan,  illuusiologiaan sekä sumeaan logiikkaan. Tästä huolimatta Huonon Äidin vuosihorroskoopilla on taipumus toteuttaa itsensä, suhtaudu tähän siis varteenotettavana ennusteena tulevasta:

Rakkaus/Ihmissuhteet: Ajan vaatimukset kurmoottavat sinua myös vuonna 2014. Itse asiassa mitään muutosta ei ole näkyvissä sitten vuoden 2013. Rakkausrintamalla esität tänä vuonna monta kertaa kysymykset: kuka rakastaa minua ja ketä minä rakastan vain vastataksesi, ettet tiedä rakastatko edes itse itseäsi. Rakkaus lapsiin on koetuksella jatkuvien pelikärhämien, makeansyöntitappeluiden, suunsoiton ja epäkunnioituksen takia unohtamatta sitä tosiseikkaa, että karttuva univelka tuo elämääsi pysyviä utuisia tunnelmia. Kaiken sorttiset ihmissuhderistiriidat saavat alkunsa tilanteesta, jossa yhteistä aikaa ei kerta kaikkiaan ole.

Rakkaus puolisoon, jos olet saanut sellaisen vielä sidottua jalasta sohvan jalkaan, on kuin potilaan aivokäyrä, pelkkää suoraa viivaa. Vahva eroottinen lataus käpertyy keskusteluihin siitä, kumpi tuo ja hakee lapsia erilaisista paikoista tai kumman vuoro on tehdä tuhannennen kerran se tonnikalakastike, joka ei kuitenkaan miellytä rakkauden hedelmienne vaativaa gastronomista makua.  Kumpikaan teistä ei liikauta eväänsä sen eteen, että se rakkaus joka saattoi olla ennen lapsia, pelastettaisiin kuiville ja seksuaalinen turhauma jäytää viimeisetkin höyryt koneesta. Rakkauden teon välineesi saa rehottaa ja hyvä niin, koska pakkaset ovat vääjäämättä vielä tulossa.

Sinkut eivät tällä sesongilla pääse yhtään helpommalla. Markkinatarjonta tuntuu kaventuneen entisestään ja saatavilla on vain sen sortin kirpputoritavaraa, jota ei edes parhaalla tahdolla voi pitää antiikkina. Vaikka vanhan tavaran nuorentava vaikutus tunnetaan yleisesti ainakin Pohjanmaalla, kannattaa pitää mielessä, että retro on jo niin viime sesonkia.

Ihmissuhdeosastolle kuuluu sekä parillisilla että parittomilla muutenkin haasteellisia muutospaineita, joita ruokkivat anopit, exät, exän nyxät, tyhmät työkaverit, huonot pomot ja itse asiassa kaikki, jotka ai vaan tajuu, että muutosvyöryyn tarvitaan kaksi.

Työ/raha: Ylläripylläri, vuosi ei mene miettiessä mitä tehdä ja mihin toimeen tarttua! Elämäsi pikku toimintapommit rikkovat polviaan, hukkaavat kurahanskojaan, oksentavat olohuoneen matolle, hukkaavat unikaverinsa ja tarvitsevat perushuoltoa siihen tahtiin, että vanhenet tänä vuonna kahden edestä.  Elämäsi iso toimintapommi eli miäs edistää vanhenemisen muutoskehitystä tälläkin seitsenvuotisjaksolla siihen tahtiin, että alat jo toivoa, ettei hän oikeasti nouse sohvasta enää lainkaan sotkemaan sinun hyvin järjestämiäsi asioita.

Niitä, joilta omat toimintapommit elämästä puuttuvat, saattaa houkuttaa ajatus valmiin toimintapaketin lunastamisesta. Tähän Huono Äiti sanoo vain yhden sanan: unohda. Elämä on liian lyhyt utopian planeetoilla lillumiseen. Valmiit toimintapaketit kuuluvat vain uudenvuodenaattoon ja silloinkin ne ammutaan tyhjästä kuoharipullosta taivaalle.

Raha-asioista sen verran, että vuonna 2014 lapsilisän maksupäivät ovat 24.1., 26.2., 26.3., 25.4., 26.5., 26.6., 25.7., 26.8., 26.9., 24.10., 26.11. ja 22.12. Huonon Äidin vuoden 2014 horroskoopin mukaan koko lapsilisä -käsite pyyhitään pöydältä ja rahasta aletaan käyttää sen oikeaa termiä: Huonon Äidin virkistysraha. Muuten raha-asiasi kärsivät kunnianhimosi puutteesta ja pysyvä taivaankantinen taantuma vallitsee kunnes leikkaat luottokorttisi säpäleiksi.

Terveys/hyvinvointi: Hyvinvointisi on hyvin riippuvainen siitä, missä lähin suklaa sijaitsee. Jos suklaa on käden liikeradan ulottumattomissa, hyvinvointisi alkaa rapistua erittäin nopealla tempolla. Terveyttäsi rasittavat tällä jaksolla liikunnan, pomon tai askartelun lähestyminen, sinuun kohdistetut siivous- ja järjestelyvaatimukset, dieettiohjeet ja kaikki sellainen hölönpölö, joka saa sinut tuntemaan itsesi kelvottomaksi henkilöksi.   Myös tipaton tammikuu on käsitteenä omiaan tuhoamaan tervettä itsetuntoasi, siis lepo vaan ja kuplalasi huulille, mars mars – kerran täällä vain eletään hyvä Sylvi siunatkoon!!!!

 

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia