Liiku ja kevennä! Karista kesäkilot! Nyt kuntoon! huutavat lehtien kannet ja aiheuttavat hirveitä syyllisyyspuuskia kaupan kassajonossa, juuri kun olet lataamassa ostoshihnalle Fazerin Sinistä ja Keltaista, vähän jädee, makkaraa, nakkii, sidukkaa, sipsii ja keksii. Seuraamalla Huonon Äidin treeniohjelmaa vapaudut tuskasta (et ehkä kiloista):

Huonon Äidin treeniohjelma koko viikolle:

1. päivä: Lepo. Treenatessa ei koskaan turhaa korosteta levon merkitystä. Lepäämällä lihakset kehittyvät ja mieli kevenee. Lepo on välttämätön osa hyvää treeniohjelmaa.

2. päivä: Hengitä syvään kolme kertaa. Syvähengitys on olennainen osa hyvää kehon hallintaa ja oman itsen tuntemista. Syvään hengittäminen purkaa turhia aggressioita ja parantaa mm. yöunen laatua. Tässä harjoituksessa kannattaa muistaa kohtuus, kolme syvää hengitystä on hyvä määrä aloittelijalle.

3. päivä: Lepo. Eilenhän hengitit kolme kertaa syvään. Tänään siis on levon vuoro.

4. päivä: Meditaatio. Asetu selällesi sängylle ja yritä torjua päästäsi kaikki arkiset ajatukset. Jatka niin kauan kunnes pääset häiriöttömään tilaan ja tapaat henkisyytesi. Tämä on erittäin kuluttava harjoitus etenkin jos ympärilläsi on normaali perhearki.

5. päivä: Pyykkien silitys. Etsi ensin silitysrauta, avaa sen kääreet jos se on vielä häälahjapaketissa, kaiva esiin silityslauta ja ota silittämättömien pyykkien vuoresta valikoitu kasa pyykkiä. Silittele sitä vähän sinne päin kunnes alat hiostua. Tämä on henkisesti erittäin raskas harjoitus, jossa joudut kohtamaan oman riittämättömyytesi silmästä silmään.

6. päivä: Lepo. Silitit eilen, lepäät tänään. Ylikunto vie rappioon.

7. päivä: Sauna. Mene mietoon saunaan ja makaa siellä haluamasi aika. Kalorit palavat kuin halko pesässä. Voit laskea kalorien kulutusta hikikarpaloiden noroa seuraamalla. Jos haluat laajentaa 7. päivän harjoitusta extreme-tasolle, ota saunan päälle pakollinen minuutin kestoinen erä seksiä puolison kanssa. Iltauutiset pitää muistaa kuitenkin katsoa ensin.

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia