Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Huippukiva.

Kaikki pitkässä ihmissuhteessa elävät, siis ne rehelliset parit, pystyvät samaistumaan tähän: pitkässä ihmissuhteessa seksi kuivahtaa, harvenee ja muuttuu pakkopullaksi jos sitä on lainkaan. Tutkimusten mukaan 1/3 naisista kertoo, ettei seksi kiinnosta heitä ja samalla tavalla ajattelee 15% miehistä.

Siis seksi ei kiinnosta. Jos tätä miettii lähemmin, miksi meitä ei kiinnosta se elämän osa-alue, joka tuo hyvää oloa ja jaksamista, ja ennen kaikkea yhdistää pariskunnat tekemään taas sitä arkea yhdessä – siis jaksamaan? Meitä ei kiinnosta se, koska arki.

Kuva Tim De Pauw.

Arki on huonoja yöunia, kitiseviä mukuloita, korvatulehduksia, yrjöjä, lasten synttäreitä, harrastuksia, tiskejä, juomalaseja, jotka löytyvät teinin huoneesta käytettyinä 18 kappaleen sarjoina, koiria, kissoja, asuntolainoja, bensan hintaa, purukumin hintaa, elämän hintaa.

Samalla kun elämä ottaa meistä hintaa, meidän pitäisi säilyttää yhteys siihen ihmiseen, jonka kanssa on luvattu rakastaa ja tehty lapsikullat. On perhe, mutta ei ehkä ole enää paria. Kun ei ole paria, ei ole seksiä ja kuten tuli todettua, aika moni haluaa kuitenkin sitä seksiä. Seksi on siis saatava palaamaan elämään ennen kuin parin osapuolet lähtevät elämään seksielämäänsä muihin vällyihin.

Kuva Camila Quintero Franco.

Siksi on poistuttava yhdessä mukavuusalueelta. On poistuttava siitä rutiinista, jossa toinen on alla ja tuijottaa kattoa kyllästyneesti huokaillen ja toinen on päällä ja yrittää olla huomaamatta sen alla olevan ihmisen kattoontuijottelua ja kyllästynyttä huokailua. On otettava esiin huippuunsa kehitetty tekniikka, eli siis surruttimet. Huonon Äidin testipari, jonka seksielämän kuivahtanuudesta ei tässä kerrota, koska surruttimilla saa uutta nostetta myös aktiivinen parisuhde, sai postissa tällaisen huomaamattoman lähetyksen Huippukivalta.

Tavallinen ruskea paketti, josta paljastui jotain Huippukivaa!

Eikä nyt puhuta pelkästään pakkausmateriaalista, vaikka askarteluhamsteri ehkä innostui jo niistä, vaan jostain vähän energisoivammasta, if you know what we mean 😉

Neutraalin näköisestä lähetyksestä (mikä on aina iso plussa, niin ei tarvitse häveliäämmänkään punastella pakettiautomaatilla) löytyi jotain hauskaa: surruttimia, joilla pariskunta pääsee yhdessä ihan uudelle levelille. Paketista paljastui kaksi erityisesti pariskunnille suunniteltua vibraa: Satisfyerin Little Secret pikkuhousuvibra, meille pikkuhousuja pitäville uskalikoille, ja Satisfyer Endless Fun monitoimilaite kaikkien erogeenisten alueiden kiihotteluun.

Aloitetaan Little Secretistä, koska naiset ensin. Little Secret tuntuu hyvältä. Siis sormille kun sitä vähän hiplasi tutustellessa, näin ensialkuun. Sen tyylikkään musta pinta on isoystävällistä silikonia, joka on ihanan pehmeää ja joustavaa, ja ”kuulemma” tarjoaa kitkattoman toiminnan, varsinkin jos mukana on vähän liukuvoidetta.

Little Secret on siitä erikoisempi klitorisvibraattori, että se kiinnittyy pikkareihin magneetin avulla, ja kulkee mukana vaikka koko päivän. Siitä päästäänkin Little Secretin jujuun: housuissa olevaa vibraa voi ohjata etänä, joko mukana tulevalla kaukosäätimellä vähän lyhyemmän kantaman päästä, tai ilmaisella sovelluksella, joka antaa mahdollisuuden nautinnon ohjailuun pidemmänkin matkan takaa.

Little Secretin ohjauksen voi siis antaa kumppanille käteen, tai, jos toisella on ihan liikaa kiireitä niin vibraa voi tietysti ohjailla myös itse. Kokemuksista voi sitten kertoa kumppanille iltapuuhien yhteydessä, tai näyttää kädestä pitäen miten hyvälle Little Secret saa tuntumaan.

Seuraavaksi kokeiluun meni erityisesti pariskuntaleikkeihin suunniteltu Satisfyer Endless Fun, jonka luvataan tarjoavan nimensä mukaisesti loputonta iloa. Ulkonäön perusteella Endless Funia ei ensimmäiseksi arvaisi seksileluksi, mikä on myös plussaa. Sillä vaikka surruttimille parhaiden piilopaikkojen etsiminen makuuhuoneen laatikoista luokin parisuhteelle uuden yhteisen asian, joka on vain kyseisen pariskunnan yhteinen salaisuus, niin välillä varsinkin ruuhkavuosien sumentamat aivot unohtavat ”loppusiivouksen”, ja jotain saattaa jäädä esille. Eikä siinä mitään, vaikka olisivatkin esille, jos siis perhepiirissä ei ole liian uteliaita teinejä, mielenkiintoisia löytyneitä esineitä kahvipöytään näytille tuovia taaperoita, tai rajoja unohtavia siivousintoisia anoppeja.

Ukonäöstä sitten itse toimintaan. Kuten Little Secretkin, myös Satisfyer Endless Fun on

 • valmistettu pehmeästä, hygieenisestä silikonista
 • tyylikkään musta kultaisilla yksityiskohdilla
 • vedenpitävä, niin leikkien laajentamiseksi vaikka suihkun tai kylpyammeen puolelle kuin puhdistusta helpottamaankin

Endless Funin huimat yli kolmekymmentä eri käyttötapaa mahdollistavat surruttamisen juuri teille sopivimmalla tavalla. Endless Funia voi käyttää esimerkiksi klitoriskiihottimena, nännien stimulointiin, sauvavibrana, tai penistä värisyttämään. Siis esimerkiksi. Mikä toimii meillä, ei välttämättä toimi teillä, mutta sen verran monipuolinen vehje on, että varmasti löytyy sopivin surina just teille!

Ja vielä vinkkinä sellainen, että jos seksilelut kiinnostavat, mutta eivät ole yhtään tuttu juttu eikä oikein tiedä mistä lähtisi asiaan tutustumaan, Huippukivalta löytyy myös seksileluopas. Oppaan avulla tutustutaan erilaisten seksilelujen maailmaan helppotajuisesti ilman häpeää, halusi lisätietoa sitten dildoista tai surruttimista. Kotimaisena erotiikkaliikkeenä Huippukiva nimittäin tuntee suomalaisen asiakkaan, ja suomalaisen asiakkaan toiveet ja mielenkiinnon kohteet. Miellyttävää fiilista henkiviä sivuja voi selailla rauhassa vaikka töissä, niin ettei niitä seksikaupan sivuiksi kauempaa tunnistaisikaan, ja myös ilman pelkoa äänekkäistä pornahtavista pop upeista. Eli ei pomppaa niin sanotusti tissit tiskiin, tai ruudulle.

Lopuksi siis todettakoon, että surruttimia ei kannata pelätä. Leluilla saa sänkyyn takaisin (tai lisää) naurua ja iloa ja kihelmöintiä. Sitä jotakin, jota oli alussa ja joka on ehkä haihtunut. Sen lisäksi Huippukivan vibroilla tulee myös orgasmeja, joista niistäkin on iloa. Pelasta siis sinäkin parisuhteesi surruttimilla, ja nyt saat Huonon Äidin lukijana jutun surruttimet erityiseen alehintaan! Oli valintasi sitten Endless Fun tai Little Secret, tai molemmat, alekoodilla HUONOAITI saat niistä nyt -25 %! Käytä siis kassalla koodi HUONOAITI ja nauti! Yksin ja yhdessä! Koodilla -25 % Satisfyer Endless Fun tai Satisfyer Little Secret -tuotteista Huippukivan verkkokaupassa, koodi on voimassa 10.4.2022 saakka.

Lisäksi jaetaan vielä vähän lisää Huippukivaa ja arvotaan 50 € lahjakortti Huippukivoille ostoksille! Kerro meille kommenteissa, kumpi jutun surruttimista lähtisi ensin teillä testiin, ja olet mukana arvonnassa! Huono Äiti arpoo kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken yhden 50 euron arvoisen lahjakortin Huippukiva.fi -verkkokauppaan. Osallistumisaikaa on 10.4. saakka ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. EDIT! Arvonta on arvottu ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 45 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

45 vastausta artikkeliin “Huonon Äidin testiryhmän K18 lelutesti – lue tulokset!!”

 • Tippa sanoo:

  Endless fun 😋

 • Mare sanoo:

  Salaista kivaa etäohjauksella tulisi minulle ☺

 • Tipiii1981 sanoo:

  No nyt, haluan molemmat ♡

 • Marieja sanoo:

  Oi, molemmat lähtis testiin 🥰

 • Mutsi sanoo:

  Endless Fun on mielenkiintoisen näköinen surrutin ja hauska varmasti testailla. Tuolle toiselle härpäkkeelle ei oo vakituista säätimen käyttäjää, voishan sen toki tyrkätä jollekkin että näppäile tuosta😂, miten pitkä mahtaa olla kantama… Mut mut kaikki käy ja uusi kiehtoo👌🏾