Kuten kaikki tarkkanäköiset ovat huomanneet, Huono Äiti saavutti neljän vuoden SoMe-iän! Tämä 4 v ei (tällä kertaa) järjestä itkupotkuraivaria ja uhmakohtausta, vaan jakaa hyvää perintöRinsessoilleen!! Jos siis luulet ulottuvasi Huonon Äidin tasolle arkisessa aherruksessa, tämä on kilpailu juuri sinulle!!

Ulkomaan kielillä tämä voisi kulkea nimellä Huono Äiti Awardsit, mutta hei kuka jaksaa sanoa deen ja tuplaveen samassa sanassa?! Ei kukaan!! Tästä syystä Huono Äiti etsii kolmea perintöRinsessaa!

PerintöRinsessaksi pääsee lähettämällä oman pikku kertomuksensa tämän vuoden parhaasta Huono Äiti -hetkestään. Hetki voi olla miltä hyvänsä elämän alueelta, kuten huvittava sattumus lasten kasvatuksen kivikkoisella saralla, merkittävien vaatekappaleiden pukemisen unohdus (= esim. housut), itselle tekosyiden esittäminen ( = en voi kuntoilla, koska kissa söi olkalaukun), kokkausmaailman epäkypsät tai ylikypsät saavutukset tahi muuten vain sellainen teko, jonka kertominen saa muut ulvomaan naurusta. Huom! Sinun ei tarvitse olla äiti, ollaksesi Rinsessa, sehän on selvä!

Lähetä oma kertomuksesi tämän sepustuksen alalaidassa näkyvällä kommenttikentällä. Käytäthän nimimerkkiä, älä käytä omaa nimeäsi. MUTTA täytä sähköpostiin oikea sähköpostiosoitteesi! Ainakin jos tahdot voittaa!

Huono Äiti palkitsee perintöRinsessat kuninkaallisesti!

1. PerintöRinsessa eli Melkein Huono Äiti pääsee muuttumaan Kampaamo Pesulaan, Helsinkiin YHDESSÄ YSTÄVÄN KANSSA!!  Muuttuminen tarkoittaa tässä yhteydessä seuraavaa: Kampaamo Pesulan tiimi loihtii Sinusta ja Ystävästäsi ennennäkemättömät, väsymättömät kaunottaret ( = uudet hiukset, uusi meikki ja meikkausvinkit kaupan päälle!!) Aika varataan erikseen, toki.

Kampaako Pesulahan ei ole mikä hyvänsä saksimo, vaan huippusuperpaikka, joka teki esimerkiksi tällaista jälkeä Lontooseen, Institute Magazineen. Että onnee vaan, ken sinne pääsee!!!

Kampaamo-Pesula-1-2

 

1. PerintöRinsessa saa ystävänsä kanssa lahjaksi myös upeat design-korut eli Outo Muodon Timantti-riipukset!!

2. PerintöRinsessa saa Huonon Äidin yhteistyökumppanin Valioravinnon elämää pelastavan tuotepaketin! Omega7 Eye auttaa näköä  ja kuivia silmiä, tyrniöljykapselilla rasvaat kuivan ihon sisäisesti upeaksi, Oras Plussalla parannat kaikki ne aamut kun ehdit juoda vain kahvia juostessasi, Carmolis hoitaa lentsut + pakettiin tulee monta muuta Huonon Äidin suosikkituotetta!

Omega7-Eye

 

3. PerintöRinsessa saa lukemista koko perheelle kustantamo Schildts & Söderströms huimasta tarjonnasta!! Siis koko tämän paketin!! Paketti sisältää mm. Maltin ja Valtin esikoisteoksen ja Tove Janssonin kiitellyt kirjeet sekä monta muuta huippukirjaa!!

FullSizeRender-4

 

Huono Äiti valitsee voittajat teidän ja Facebookin avulla. Ei kun Rinsessat ilmoittautumaan!! Vain vastaamalla voit olla Rinsessa!!

PS. Tämä juhlakausi ei tietenkään tähän jää….Huono Äiti järjestää seuraavaksi kaksi hyväntekeväisyystempausta, toisen kotimaahan ja toisen Afrikkaan. Hymiöt!

— Huono Äiti

Artikkelissa on 129 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

129 vastausta artikkeliin “Huonon Äidin perintöRinsessat haussa!”

 • HuonoOpe sanoo:

  Huonot äidit vaviskaa, lapsosianne kasvattaa huonojen äitien lisäksi myös huono ope!

  Yläkouluikäisten ensimmäisillä fysiikan tunneilla useampi miespuolinen oppilas halusi olla istumajärjestyksessä nimellä Jorma. Tästä innostuneena päätin muuttaa erästä suunnittelemaani esimerkkiä suureista. Lapsosten vihkoissa komeilee siis seuraava teksti:
  Jorman pituus 1,7 m

  Saman ryhmän kanssa onnistuin myös kaatumaan tuolilla kesken oppitunnin (ei kannata kurotella valokatkaisinta pyörillä varustetulla toimistotuolilla!). En ymmärrä, miten se oli oppilaiden mielestä hauskempaa kuin katsottava opetusvideo :O

 • Pomperipossa sanoo:

  Päiväkodin tädit ehdottivat muuan vuosi sitten kainosti,että josko voisin vaihtaa autossa aamulla matkalla päiväkotiin kuunneltavaa levyä koska tyttäreni lauloi toistuvasti hoidossa Jipun suhteellisen synkkää biisiä jossa lauletaan ’kuka teki minusta tän naisen,joka heikkoja kohtiaan kadulla muille myy”. Samaiseen erokriisiini ja pääsääntöisesti yksin lapsiani huoltaneena lapset mainitsivat suosikki ruuakseen kysyttäessä kaupan valmiin makaronilaatikon.Auts! Onneksi elämä on kantanut niistäkin hetkistä eteenpäin ja makarooniloodatkin on tullut viime vuosina jo ihan itse väsäiltyä.

 • Huono myös sanoo:

  Myöhästyn varmaan tästäkin, mutta se kuvastaa minua huonona äitinä. Olen aina myöhässä – päiväkodin aamupala, lasten harrastukset jne, niihin vaan ei voi ehtiä ajoissa. Suurin syntini on kuitenkin se, että jätän ne asiat sinne viime tinkaan. Kyllähän kaiken ehtii huomennakin. Esim. tämän perintöprinsessahommankin luin jo ajat sitten ja nyt viittä vaille kahdeksan kirjoitan tätä kommenttia. Hyvä huono minä!

  Tästä on kuitenkin seurannut hyvääkin: Lapset ovat tottuneet pukemaan ulkovaatteet rivakasti niskaan ja päiväkotiinkin mennään yleensä juosten.

  Mä huono äiti oon, en ehdi laittaa edes suihketta kainaloon! Siksikin tämän ”kisan” voitto tekisi terää 😉

 • Ei huono vaan väsynyt sanoo:

  Ihan ensin täytyy kertoa että joskus muinaisessa historiassa parantajan ammattia harjoittava naisihminen kertoi etten koskaan saisi lapsia, siis kohdustani tulleita lapsia. Nyt lapsia on neljä ja kaikki ovat tulleet mun ikiomasta kohdustani.
  Kaikkihan me tiedämme kuinka väsymys iskee jossain vaiheessa vauvanhoidon, kodinhoidon, miehenhoidon lomassa.
  No se väsy iski kauppareissun ja pyykinpesun välissä. Pyykki oli pesty kaurahiutaleilla ja pyykkipulveri kuivakaapissa.

 • Himpula sanoo:

  Aamulla etsin nuorimmaisen kerhoreppua alakerrasta, huonolla menestyksellä kuten arvata saattaa. Huomasin siinä pyöriskellessäni että yhden kaapin ovi on jäänyt auki joulutavaroiden etsinnän jäljiltä aiemmin. Silmääni pisti ylähyllyltä näkyvä muovilaatikko joka joulukoristeiden takaa oli paljastunut. Uteliaisuuttani (ja unohtaen samalla mitä alunpitäen alakerrasta etsin) kaivoin laatikon esille ja tutkin mitä olen sinne piilottanut. Ihmeekseni löysin laatikosta kaikki parhaat levyni sekä pussin täynnä epämääräisiä tavaroita, kuten hammaslääkärin vastaanotolta esikoisen mukaansa saamia kertakäyttöisiä hammasharjoja (3kpl), näytepakkauksen junior hammastahnaa, kyniä, puhelimen nappikuulokkeet, papereita ja jotain mitä aikanaan etsittiin raivoisasti viikkoja. Nimittäin isovanhempieni auton avain, auton jonka siskoni osti ja toinen avain oli minun jäljiltäni jossain mystisessä paikassa! Kaukolukitus ei nimittäin toisella avaimella toiminut, ja hei muutenkin, kuka nyt hukkaa avaimen joka ei edes ole oma?! Hetken mietittyäni ja pähkäiltyäni miksi nämä tavarat olivat tässä laatikossa, keksin että myin oman autoni ja olen sieltä siivonnut tavarat laatikkoon… Tarkoituksena tietenkin järjestellä ne -myöhemmin- oikeille paikoilleen, kuten nyt kolme vuotta myöhemmin! Eihän siinä kauaa mennyt ja tietenkään en ollut unohtanut näitä tavaroita sinne tai ollut siivoamatta tuota kaappia kaikkina näinä vuosina 😉 Rehellisesti sanottuna mietin hetken että laitan avaimet roskiin ja en koskaan tunnusta niitä löytäneeni, voisinhan syyttää Vaariani niiden hukkaamisesta niin kuin tähänkin asti! Mutta rehellisyys maan perii ja siskoni sai pikkujoulu lahjan avainten muodossa 🙂 Ja Se kerhoreppu, sitä ei ole vieläkään löytynyt, meniväthän ne eväät salen pussissakin…

 • hiukan väsynyt, opiskeleva äiti sanoo:

  Tämän äidin kannattaa putsata korvansa ja käydä nukkumaan ajoissa, sillä väsyneenä kuulee ihan omiaan. Esikoinen huudahtaa leikkiessään olevansa karusellissä, niin tämän äidin korvat vastaanottaa lauseen ”oon kännisellissä”
  Piti höristää korviaan ja kuunella tarkempaan että missähän päin mielikuvitusmaailmaa se laps juoksentelee, ei vielä 4 vuotias ihan kuulu sinne kännisellin ihmeelliseen maailmaan, vielä pitkään pitkään aikaan. Toivottavasti ei löydä sinne koskaan.
  Onneksi esikoinen sanoi uudestaan olevansa karusellissä, jolloin väsyneet aivoni keskittyivät tarkemmin ja paikansivat heti, että siellä mielikuvitushuvipuistossahan se esikoinen juoksentelee vielä, onneksi!

 • Vuoden äiti titteli toistamiseen sanoo:

  Taustaa sen verran, että olen opiskellut tässä lasten ohessa AMK tutkintoa toisella paikkakunnalla ja aina en tiedä milloin pojat on tehneet sitä tai tätä. Heidän isänsä on ollut heille myös äiti, silloin kun olen ollut opiskelupaikkakunnalla. No kesällä sitten HesaCupiin lasten futismammana, niikuin kunnon äidit konsanaan, menin puuhasteleen. Viimeisenä pelipäivänä olin nuorimmaisen kanssa kentällä, kunnes sattuu pikku onnettomuus. Poika törmää joukkuekaverinsa kanssa ja rikkoo hampaan niin että siihen tarvitaan hammaslääkärin apuja. Minä tietenkin leijonaäidin tapaan kentän laidalla nappaan pojan kainaloon ja ensiapu tyttö toi kylmäpakkausta tyrehdyttämään verenvuotoa, kailottelen että rautahammashan se poikki taisi mennä. Voi voi ja asianmukaiset soitot hammaslääkärille etc. Hammaaslääkäriin saimme ajan vasta kahdeksitoista ja toiselle puolelle Helsinkiä (toisaalta ihan pelikentän viereen) ja pelimme oli aamu kasin maissa. No onneksemme se hammas oli maitohammas, mut se vuoden äiti tunne oli mahtava kun hammaslääkäri tuijotti mua kummissaan; ei tiedä milloin lapset vaihtaa hampaitaan. No oikeesti en! Mies on toiminut useasti hammaskeijuna kun olen ollut toisella paikkakunnalla opiskelemassa, mutta ei sitä jaksanut hammaslääkärille selittämään. Oletetaan usein että äidit tietävät asioita. Kyllähän tietäisi, jos olisi joka päivä paikalla.