Ketä kiinnostaa jonkun paavin valinta kun on näitä todellisia uutisiakin! Roskaruoan vaikutus vauvaan, Halle Berryn tyttären synttärit ja Juuttunut dildo!

 

Roskaruokahimo on  oikea addiktio! Uuden australialaistutkimuksen mukaan äidit, jotka himoitsevat raskausaikana roskaruokaa, saavat lapsensa himoitsemaan roskaruokaa. Vauvojen roskansietokyky kasvaa eli roskaruoasta saatu hyvän olon tunne tyydyttyy vasta syömällä suuri määrä roskaruokaa.

Tutkimus tehtiin syöttämällä rottia roskaruoalla ja peruspapanalla, tutkimuksen sanotaan olevan yksi lisäperuste sille, miksi raskaana tulisi syödä enemmän hyvää kuin huonoa ruokaa, sanovat tutkijat.

http://www.medicalnewstoday.com/releases/257079.php

 

Hollywood-tähdetkään eivät säästy lasten teemasynttäreiltä!! Halle Berry on paljastanut, että hänen lauantaina 5-vuotta täyttävä tyttärensä Nahla saa My Little Pony -teemabileet! Ihanaa! Tosin semmonen pikku ero Hollywoodin ja Mynämäenwoodin synttäreillä on, että Halle ei pistä tikkua ristiin vaan synskät tulee järjestämään erityinen juhlafirma. Ei tarvii omin pikku kätösin yhtään poniserviettiä taitella eikä lapsia toistensa tukasta irrotella….

http://www.usmagazine.com/celebrity-moms/news/halle-berry-throwing-daughter-nahla-a-my-little-pony-themed-5th-birthday-party-2013123

 

Lopuksi dildouutisia:

Onhan se selvää, että dildo työnnetään persuksiin niin, ettei sitä saa enää pois ja tilanteesta tehdään heti twiitti. Elämmehän nykyaikaa! Siis mies työnsi dildon pyllyyn, se jäi sinne, sitten se otettiin lääkärissä pois pyllystä ja mies tweettasi koko stoorin. Näin kuulemma käy joskus kotomaassakin, valisti minua ystäväni ensiavusta.

http://www.huffingtonpost.com/2013/03/08/live-tweet-dildo-extraction_n_2838801.html?utm_hp_ref=weird-news

 

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia