Kun kesälomarahat ovat loppu, on siirryttävä halpoihin hupeihin. Lasten mielestä parasta viihdettä on pullan paisto sekä metrolla ajelu, joista ensimmäinen on aivan järkyttävän  vaativaa hommaa kyvyttömälle:

kuva-91

Eikö näytäkin idylliseltä? Hei leipomisalusta ja kaikki – ja miten nätti kaulin! Siinä lasten kanssa niin sulassa sovussa hymyillen pullaa tehdään.

Todellisuus: Kuvan ottamishetkeä edelsi hirveä tappelu siitä, kuka saa kaulia ensin ja mitä sinne korvapuustin väliin pistetään – kiitti vaan Huonolaiset kun vinkkasitte omenahillosta. Sen kuultuaan minihenkilöt halusivat työntää väliin kaikki hillot mukaan lukien sinapin…se ei liene hillo?

Kolme pellillistä tuli ja kaikki Huono-ryhmän vinkit otettiin käyttöön – mikro oli muuten mainio kohotuspaikka (kiitos kun erikseen kerroitte, ettei kannata laittaa mikroa päälle…)

Lapsista kyynisempi tosin totesi, että leivot vain sen takia, että saat kirjoittaa taas jotain typerää Facebookiin…Enhän suinkaan koskaan kirjoita mitään typerää!

Jälkien siivoaminen on muuten leipomisen hirvein homma. Siellä ne vieläkin odottavat, kipot, epäjärjestelmällistä emäntää..

 

 

Jaa, että millaisia niistä tuli? No rumia tietenkin!!! Mitä te odotitte? Että muutun yhdessä yöksi joksikin superemännäksi vai? Ja nyt otan ansaitun lasin viiniä. Oli tää sen verran raju suoritus.

kuva-92

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia