Huono Äiti täyttää 5 vuotta!?! Ei ole todellista. Ilmankos lapseni kertoi, että ”ei meidän äiti tee mitään, äiti on vaan Facebookissa!” Mutta siitä huolimatta juhlia pitää!!!!

Ajattelin ihan omilla pikku aivoillani juhlistaa tätä 5 vuoden suurta ikää pikku lahjuksella. Tietty, lahjahan pitää olla, muttei Huonolle Äidille vaan jollekin Teistä.

Sitten ajattelin taas, että mikäs lahja? Jotakin omaa. Vain naiselle. Jotakin ihan superia. Ei mitään tavallista.

Ja sitten Karl Lagerfeld tuli mukaan tähän juttuun. Ei voi mitään. Näin kävi. Koska joulunakin pitää vähän osata odottaa, nyt pitää hetki malttaa. Kuoritaan käärettä hitaasti. Karl on muuten varsin hyvä suunnittelemaan kun kerran Chanelillekin kelpasi. Googlaa, Kultsi googlaa…

Ehkä Sinä ja Karl olette pian yhtä suurta perhettä, kenties.

Siihen asti tykkää, jaa, kommentoi. Kerro, millä perusteella Karl Lagerfeldin Joku Super Homma arvotaan? Kaikkien tykkääjien kesken vai kommentoijien kesken? Sana on vapaa ja pikkujoulut jo kohta ovella. Ajattele, Sinä ja Karl.

PS. Huono Äiti sponsoroi tähän sisällön ihan itse. Itse asiassa meni ja haki tämän palkinnon Pariisista. Koska olet sen arvoinen. Ilman Sinua Hyvä Huonon Äidin Kaveri, ei oltaisi tässä. Sydämellinen kiitos kohta 5 (viidestä?!?) vuodesta. Kääk!!!!

PS2. Tämä on vain alkusoittoa.

PS3. Mihin tämä 5 vuotta hävisi?!? Someen, se on ainakin selvä, se.

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 11 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

11 vastausta artikkeliin “Huono Äiti 5 vuotta -juhlallisuudet alkavat!!!!!”

 • Kati sanoo:

  Onnea 5-vuotiaalle! Ihanaa tulevaa ja myös loppuvuoden aikaa! 🙂

 • piia peltola sanoo:

  Onnittelut! Sivujen löyty toi mukavaa vaihtelua aikoinaan elämään kun kaikki vaan puhui kuinka mahtavaa ja ihanaa äityis on. Tilasin hienon mukinkin josta siivooja oli varmaan niin kateellinen että rikkoi sen. Tai näinhän kertoi..mukia en koskaan enään nähnyt 😀 ehkä se meni tarpeeseen.

 • Saimik sanoo:

  Tämä sivusto on niin arjen pelastaja! Rehellinen, ajankohtainen, hauska, ajattelemisen aihetta antava. Kiitos tästä ja lisää paljon viisiä vuosia. Joo, kyllä Pariisin tuomiset kiinnostaa kovasti, Karlilla kun on aina niin kiva ponnarikin.

 • Mervi Rahikainen sanoo:

  Onnea merkkipäivän johdosta ja kiitokset monista nauruista ja liikutuksistakin ☺

 • Mape sanoo:

  Onnittelut 5 -vuotiaalle!

  Ilman näitä ihania inhorealistisia päivityksiä elämä ei kertakaikkiaan olisi entisellään =)

  Karl Lagerfeld -ihanuus voisi olla tarjolla vaikka kaikille kommentoijille =)

 • 3lapsen äitiliini sanoo:

  Oi niin se aika rientää ja kiitos näistä sun super ihanista jutuista niitä on hauska lukea!jatka samaan malliin!

 • Sonja sanoo:

  Onnea viisi-vuotiaalle! Viisi vuotta onkin mennyt nauraen. Välillä kyyneleet silmissä, kyynelien läpi. Välillä röhöttäen, hihittäen tai kikattaen. Välillä pöyristellen huonon esiin tuomia epäkohtia maailmassa, välillä nauttien siitä että elämä on muissakin perheissä sitä rehellistä elämää eikä mitään kiiltokuvia. Kivaa on ollut, seuraavaa viittä vuotta mielenkiinnolla odottaen. Ehkä olisi kiva antaa kaikille seuraajille tai tykkääjille mahdollisuus voittaa jotain ihanalta Karlilta?

  • Huono Äiti sanoo:

   Se ihanuus tuolla kaapissa – visussa piilossa pikku ystävien ulottuvilta – odottaa voittajaa…Ja kiitos kauniista sanoista!