Hälytysjärjestelmä ei ole hätävarjelun liioittelua vaan mielenrauhaa. 

Tässä havaintoja hälytysjärjestelmästä lapsiperheessä:

Hälytysjärjestelmästä näkee, onko koulusta palannut lapsi kotona, vaikka lapsi ei vastaisi puhelimeen. Mehän kaikki tiedämme, että lapsista on a) kiva olla vastaamatta puhelimeen ihan piruuttaan 2) kiva pelata kännykällä niin, että akut loppuvat, jolloin ei voi vastata puhelimeen 3) kiva olla kuulematta puhelimen soittoa.

Verisurella on appsi, josta näkee kuka perheenjäsen on avannut oven omalla järjestelmään naputeltavalla koodillaan. Eli kun lapsi tulee kotiin, jossa hälytysjärjestelmä on päällä, lapsi auttamatta joutuu näpyttelemään oman koodinsa laitteeseen tai vilauttaa laitteelle omaa avaimenperäänsä.Töissä oleva vanhempi voi puolestaan katsoa työpaikalla, että kappas, meidän AnttiAntero on kotona, VAIKKA ei vastaa puhelimeen. Sama toisin päin, järjestelmästä näkee myös, onko esimerkiksi kissojen hoitaja käynyt ruokkimassa kissat kuten oli sovittu vai tekikö oharit.

 

Järjestelmä rauhoittaa myös kotona yksin olevat lapset. Meillä kaikilla tulee tilanteita, joissa lapsi jää kotiin joko enemmän tai vähemmän mielissään. Kun hälytyksen kytkee ns. yöasentoon, järjestelmä valvoo ovia ja ikkunoita, mutta sisällä voi liikkua vapaasti. Tämä lisää lasten sekä aikuisten mielenrauhaa. Jos tosi hätä tulisi, järjestelmästä saa suoran yhteyden Verisuren hälytyskeskukseen. Sieltä vastaa ihminen, joka ohjaa apua paikalle tarvittaessa.

Järjestelmä valvoo myös tulipalot. Paloturvallisuusasiat nousevat aika ajoin esiin yleensä hyvin ikävien lööppien saattelemana. Arjessa ne muistetaan sitten kun tapahtuu eli liian myöhään. Tässä kohtaa muistutus, onhan teillä palovaroitin tai palovaroittimia sekä sammutuspeite lähellä liettä?

Palovaroittimen sarjaankytkentä (yksi havaitsee savua, kaikki hälyttävät) on merkittävä etu esimerkiksi tilanteessa, jossa palo alkaa alakerrasta ja asukkaat nukkuvat yläkerrassa tai tontilla on useita rakennuksia kuten kesämökeillä saattaa olla. Jo se, että paloon reagoidaan välittömästi vaikka, et itse ole kotona, voi pelastaa kodin tuholta. Ja silloin kyse on minuuteista.

Järjestelmän vuotovahti kertoo myös, jos astianpesukoneesta vuotaa vettä lattialle.

Turvajärjestelmä helpottaa myös kaikkia sellaisia tilanteita, joissa perhe on poissa kotoa. Eräässäkin perheessä kävi sillä tavalla, että palmujen katveessa loikoillessa Suomen uutiset ilmoittivat kelin totaalisesta jäähtymisestä kotimaassa. Siellä palmujen katveessa tuli myös kurillisesti kurkistettua Verisuren appsista, mikä on kodin lämpötila. Ja kappas vain, margarita meni väärään kurkkuun, kun huonelämpötila näytti 16  astetta! 16 asteen sisälämpötila kieli vesikiertoisen lämmityksen jonkinlaisesta vikatilasta ja ainakin väärästä säädöstä. Palmun juurelta soitto putkimiehelle, jotta talon sisälämpö saatiin nousemaan jälleen siedettävälle tasolle odottamaan viluisten asukkaidensa paluuta.

Miksi Verisure?

Huonon Äidin ystävä hankki 5 vuotta sitten Verisuren hälytysjärjestelmän. Jo aikaa sitten pistin hänelle viestiä: ”Mikä se järjestelmä oli, mihin te olitte tyytyväisiä?”. Ystävä vastasi Verisure  ja siltä pohjalta Huono Äiti lähti tutustumaan Verisuren systeemiin. Ennakkotarkastelun jälkeen järjestelmä myös asennettiin ja se toimii!

Jos sinä olet kiinnostunut Verisuren hälytysjärjestelmän hankkimisesta kotiin, kannattaa ryhtyä toimeen! Huonon Äidin lukijana saat 100 € alennuksen hälytysjärjestelmän asennus- ja liittymismaksusta 17.9.-29.9.2017. Katso täältä , millainen hälytysjärjestelmä sopii sinun perheellesi ja tilaa veloitukseton Kodinturvakartoitus. Kartoituksessa käytte yhdessä asiantuntijan kanssa läpi kotinne turvallisuustilanteen ja teille sopivan hälytysjärjestelmän.*

*Etu koskee Verisure All Inclusive, Home Premium ja Home Plus –paketteja. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Tämä on kaupallinen yhteistyö Huonon Äidin ja Verisuren välillä. Yhteistyössä oleva suositus ei ole ostettavissa vaan perustuu aitoon asiakaskokemukseen.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Hälytysjärjestelmä kotiin – mitä iloa?”

 • TJ sanoo:

  Miten varmistun alennuksen saannista?

  • Verisure sanoo:

   Hei TJ!

   Kun teet Kodinturvakartoitustilauksen Huonon Äidin postauksessa olevan linkin kautta, oikeutesi etuun kirjataan automaattisesti tietoihimme.

   Yt. Titta/Verisure