Terapeuttien sanotaan näkevän parin kommunikaatiotyylistä nopeasti tuleeko heidän liittonsa kestämään. Samaa väittävät myös hääsuunnittelijat.

Hääsuunnittelijoiden käyttö on yleistynyt Suomessakin. Monet haluavat panostaa häihinsä, mutta parilla ei välttämättä ole aikaa ja osaamista tehdä hääjuhlasta sujuvaa ja juhlapaikasta henkeäsalpaavan kaunista.

Mutta hääsuunnittelija pystyisi ehkä kertomaan, kannattaako parin ylipäätään mennä naimisiin!

Huffington Postin jutussa hääsuunnittelijat kertovat, mistä merkeistä he tietävät, kestääkö parin liitto.

Yhdessä pysyvät parit…

…ovat valmiita kompromisseihin. Häistä ei tule toisen unelma, joissa toinen joutuu rooliin johon ei halua. He osaavat neuvotella ja luopua omasta näkemyksestään tai ainakin mukauttaa sitä.

…ovat kiinnostuneempia avioliitostaan kuin häistä. Suunnittelijoiden mukaan onnellisimmat parit eivät stressaa pikkuasioista, sillä he tietävät, että tärkeimpiäkin asioita on. Kuten heidän tuleva avioliittonsa!

…suunnittelevat häänsä yhdessä ja tekevät päätökset yhdessä. Jos häiden järjestäminen kiinnostaa vain toista, sama saattaa koskea avioliittoakin.

…ovat yhtä mieltä budjetista. Raha-asioista riiteleminen on yleistä. Jos se on haaste jo ennen liittoa, tilanne tuskin aviossa paranee.

…ovat tiimi joka puolustaa itseään ja toisiaan silloin, kun sukulaisten vaatimukset käyvät päälle. Jos anoppi saa päättää ja sulhanen mukautuu hänen tahtoonsa sen sijaan että kuuntelisi morsiantaan, ei hyvä heilu. Nyt ollaan rakentamassa omaa perhettä, ei roikkumassa lapsuuden kuvioissa.

…ovat realistisia. Avioliitossa tulee väistämättä vaikeuksia. Jos odottaa pelkkää ilotulitusta, pettyy varmasti.

…osaavat keskustella vaikeistakin asioista ilman että menettävät hermonsa. Sitä taitoa tullaan vielä tarvitsemaan.

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Hääsuunnittelija näkee, kestääkö avioliittosi”

  • Anne sanoo:

    Ei ole kiva kun pakosta joutuu tilamaan uutiskirjeen jotta saa lukea blogikirjoituksen