Ärtyneisyyttä, kramppeja, turvotusta. Miehistä tuntuu nyt, että heilläkin on vähä niinku miesmenkat!

Tutkimuksen mukaan joka neljäs brittimies kokee säännöllisesti joutuvansa miesPMS:n uhriksi. Miehet kokevat seuraavia oireita kerran kuussa:

 • jatkuvaa nälkää
 • ärtyisyyttä
 • turvotusta
 • alakuloa
 • seksihalun puutetta

Tälle on annettu nimikin, IMS (=Mun suomennos on Äree Äijä -syndrooma). Tutkijat ovat sitä mieltä, että miehet eivät pelkästään liioittele, vaan tässä on kyse ihan oikeasta miesten hormotasojen heilahtelusta.

Mitä tästä nyt ihan oikeasti pitäisi ajatella? Seuraavaksi ne omii synnytyksetkin vai ;).

Oli miten hyvänsä, se naisten PMS ei ole mikään pikku turvotus, jos niikseen tulee. PMS vaikuttaa naisen mieleen joskus jopa erittäin häiritsevästi. PMS aiheuttaa raivoa, alakuloa ja näiden vaihteluita.

Se ihan oikea naisten PMS aiheuttaa stressiä ja aiheutuu stressistä. Stressi. Vältä siis stressiä, joo joo, vanha virsi…

Jossain miesmenkkoja käsittelevässä artikkelissa kerrottiin, että naiset ovat ihan stressissä miestensä hormonivaihteluista. Eikä mikään ole miehen mielestä hyvä, vaan kaikesta tulee tappelu. Hei ihan oikeeasti! Älkää nyt siskot uskoko ihan kaikkea!

cups_and_hands

Mutta ei mitään niin pahaa, ettei jotain hyvääkin! Miesmenkkojen kunniaksi Huonon Äidin yhteistyökumppani Lunette järkkäsi alennuskoodin ihan Sinua varten. Ole hyvä!

Säästä yli 30 € koodilla MIESMENKAT! TÄSSÄ LINKKI!

Onko Lunette unelmiesi kuukautissuoja, mutta koon valinta tuottaa vaikeuksia? Haluaisitko kuukupin runsaille vuotopäiville ja toisen niukkaan vuotoon tai satunnaiseen tiputteluun? Nyt tilaisuutesi on tullut: saat 2 Lunettea samassa pakkauksessa!

Pakkauksesta löytyy: Lunette kuukautiskuppi koko 1 kirkas sekä Lunette kuukautiskuppi koko 2 koralli (aikaisempi, tummempi sävy Áinesta), käyttöohjeet sekä säilytyspussi!

Lunetten etusivulle pääset täältä!

 

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 4 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

4 vastausta artikkeliin “Että tämäkin vielä: miesmenkat!”

 • Miesmenkat | Is.Fi Uutiset sanoo:

  […] Että tämäkin vielä: miesmenkat! | Huono Äiti – Ärtyneisyyttä, kramppeja, turvotusta. Miehistä tuntuu nyt, että heilläkin on vähä niinku miesmenkat! Tutkimuksen mukaan joka neljäs brittimies kokee säännöllisesti joutuvansa miesPMS:n uhriksi. Miehet […]

 • Miu sanoo:

  ”Koodi ei ole voimassa.”

 • Hannelelore sanoo:

  Odotapas vielä tovi, tuonne reiluun viiteenkymppiin. Seuraavaksi sitten nämä miesten vaihdevuodet. Menkut on vielä helppo nakki. Listaus sivulta terve.fi : Miehen vaihdevuosioireita ei välttämättä huomata ajatella mieshormonin puutteesta johtuviksi, koska ne ilmaantuvat usein hitaasti. Mahdollisia oireita ovat:

  -lihominen
  -lihasmassan väheneminen
  -lihasvoiman heikkeneminen
  -univaikeudet
  -väsymys
  -masennus
  -ärtyneisyys, vihaisuus, hermostuneisuus, mielialan vaihtelut
  motivaation heikkeneminen, päättämättömyys, itsetunnon lasku
  -muistihäiriöt, keskittymiskyvyn puute
  -sukupuolisen halukkuuden väheneminen
  -erektiohäiriöt
  -lisääntynyt virtsaaminen
  -luukato, hiusten lähtö
  -hikoilu, kuumat aallot

  Tähän kun lisätään naisen vaihdevuosioireet, niin kukkuu vaan!

  Rakkautta on olla hikiaalloissa samaan aikaan!