Lauantai. Mikä erinomainen päivä järkkäillä vähän paikkoja. Vaan kuinkas sitten kävikään?kuva-132 Tää oli niin ku se lähtötilanne tossa illansuussa. Sitten tuli äkkiä semmonen tunne, että pitää soittaa naapuriin ja kertoa, että mulla on täällä puolikas valkoviini. Kuinkas ollakaan, naapuri oli halukas ottamaan esiin valkoviinilasinsa ja yht’äkkiä huomaisin kirmaavani kadun yli siivousasussa. Olin niin nopea menemän, ettei naapuri ehtinyt edes tuoksukynttilöitään sytyttää. Ja hän on yleensä niistä tarkkana.

Siinä me sitten manattiin sitä,, miten toi siivous on ihan hirveetä eikä siihen oikeesti pitäs ikinä ryhtyä. Niinku ei tänäänkään. Sivumennen sanottuna siivous on vielä kesken. Nytkin noi korit on tossa sängyllä.

Kun tulin naapurista kotiin, esiteini halusi tietää, mikä on impotentti. Sanoin siihen, että semmonen, jolla ei pippeli toimi. Heti sen sanottuani pelkäsin kuollakseni jatkokysymystä: pippeli ei toimi, miten?? Sen pelossa kaivoin pakastimesta jäätelöä, jolla tukin esiteinin suun.

Yht äkkiä muistin, että lupasin Huonolaisille täksi illaksi seksikkään miehen kuvan. Tässä se tulee. Katsokaa noita silmiä hyvät siskot ja veljet. Silmät ovat sielun ja miehen peili.GQ Australia Aug Sept 2011

 

 

 

 

 

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia