Heräät aamulla ennen kuutta lapsen itkuun. Otat viereen sänkyyn ja toivot lapsen nukahtavan rinnalle.. Ehei, täysin hereillä! Noustaan siis ylös kuudelta tekemään aamupalaa. Ja keittämään hyvin, hyvin vahvaa kahvia!

Päätät, että lapsi saa harjoitella lusikalla syömistä, joten annat kaurahiutaleilla päällystettyä Yosaa kulhollisen ja lapsi riemastuen alkaa syömään.

Ruokailun lopulla tätä punaista (voi miksi miksi mä annoin sen syyä tota itse?!) tahmaa löytyy niin lapsen naamasta, tukasta, kuin lattialta ja seiniltäkin. Noh, sotkua syntyy.

Toteat lapselle että juot tämän kahvin loppuun ennen aamupesua, ja juuri sillä hetkellä hän alkaa naama punaisena ponnistamaan. Jaahas, sieltä se pari päivää odotettu kakka tuleekin!

Napataan lapsi kuuluisaan kakka-asentoon syliin ja huomataan, että sieltä se kakka tietenkin tuli ylös ja läpi.. Itseltä ennen niin ihana valkoinen paita pois ja lavuaarille lapsen pesuun.

Samalla kun suoritetaan aamupesut loppuun samalla kun kahvi tekee suolistossa tehtäviään, ja on selvää että pakko se on itsekin istua pöntölle. Lapsi lattialle leikkimään ja housut alas.

YYyyYÄÄÄÄÄääää! Jahas, tänään on tälläinen päivä. Lapsi syliin istumaan ja itse pöntölle. Mikäs tässä, kirjaa lukien välillä ja välillä ”sopivissa kohdissa” ponnistaen.

Lapsi ei sentään itke! Tappelette siitä, kumpi saa vessapaperia enemmän, ja joudut toteamaan että pärjäät vähällä. Nostat pikkarit ylös vain huomataksesi että hampaita tekevä lapsi on kuolannut litimäriksi niin kätesi, reitesi kuin lempipöksysikin mitkä tietenkin laitoit just tänään jalkaan.

Pelkät imetysrintaliivit päällä, kuolasta valuva märkä lapsi sylissä makkariin hakemaan kuivia, puhtaita vaatteita ja erehdyksissä katsot kelloa.. Seitsemän. Enää 13 tuntia päivää jäljellä!

Saako nyt ajatella, että tänään en ole ku melkein huono äiti?

Olkoon päivänne kuiva, tai märkä. Mikä parhaalta tuntuu!

Nimimerkki Kakkamutsi

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia