Tämä on kaupallinen yhteistyö LV:n kanssa.

Joulu tulla jolkuttaa ja koristelun paineet kasvavat. On ihana tunne, kun voi todeta, että yksi osa-alue hoituu kätevästi pyykkejä hoidellessa: se joulukuusi!! Toimi näin: kahmaise likapyykkikorista päällimmäiset, pyörittele pyykistä nättejä rullia, kuorruta jouluvaloilla ja kas, ihana pyykkijoulukuusi ilahduttaa pesijää joka ikinen päivä!

 

 

Ai miten sitten toimitaan, jos ei ole pyykkiä? Oletko joskus kuullut perheestä, jonka pyykkikori on tyhjä. Juu, ei kukaan muukaan.

 

Mikä muukaan on lapsiperheessä taustamusiikkina joka päivä? No tietenkin pyykkikoneen hurina!

Kun ei sitä perhettä voi alastikaan ovesta päästää, on pyykkikoneen pyörittävä joka päivä. Tai ainakin melkein jokainen…pesemättömyys kostautuu hyvin äkkiä, kun ei löydy puhtaita sukkia, eikä löydy puhtaita alusvaatteita, eikä löydy puhtaita paitoja…

 

Pyykkiä alkaa kertyä jo vauva-aikana, kun rummussa pyörii pukluliinat ja niskakakka-bodyt. Siitä homma vaan yltyy, kun lapset saavat rinnuksille päivän ruokalistan ja hihat täyteen maalia, liimaa, räkää ja toki ruokaakin! Samaiset tahrat löytyvät halien jälkeen äidinkin asusta totta kai!

Vielä hullummaksi pyykkirumba käy, jos perheessä harrastetaan liikuntaa. Joka ilta täytyy rulluttaa pesuohjelmassa äidin juoksutrikoot ja lasten pelivaatteet. Huh!

 

Iso osa siitä, kuinka kivalta puhdas pyykki tuntuu ja kuinka mukavaa pyykin peseminen on, on tietysti pyykinpesuaine. Lapsiperheessä on tietysti tärkeää, että se ei ärsytä lasten herkkää ihoa, nenää tai silmiä. Ja se, että pyykki oikeasti tulee puhtaaksi, on sekin tosi tärkeää. Ärsyttää pyörittää samaa, likaiseksi jäänyttä koneellista uudelleen, kun lisääkin pyykkiä olisi odottamassa kokonainen vuori.

Monet ympäristömme aineet tuoksuvat aika voimakkaasti. Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon erilaisia tuoksuja laitat ihollesi päivittäin? Niitä kertyy äkkiä aika lailla. Testaa LV-tuoksulaskurilla, kuinka paljon!

Vaikka tuoksut ovat ihania, kerrostettu tuoksukakofonia ei ehkä ole. Ihan tavallinen, melko laiska kosmetiikankäyttäjä saa helposti kerrostettua päiväksi ylleen monta tuoksua: kasvovoide, vartalovoide, shampoo, hiuslakka, deodorantti, pyykinpesuaine, hajuvesi… Jos taas tykkää käyttää enemmän kosmetiikkaa, tuoksumäärä on helposti moninkertainen.

Hajustamattomat pyykinpesuaineet jättävät pyykin neutraalin puhtaaksi ilman erityistä tuoksua. Silloin vaatteisiin ja petivaatteisiin ei jää tuoksua, joka peittää sen oman hajuveden tai huonetuoksun – tai niiden omien rakkaiden tuoksun. Ja siitä tuoksusta vasta tulee mukava ja lämmin olo! Kokeilepa vaikka, anna lapsen haistaa tyynyäsi ja kuuntele mitä hän sanoo. Vastaus on todennäköisesti AAAH IHANAA TUOKSUU IHAN ÄIDILTÄ!

Lastenvaatteitahan kannattaa ehdottomasti kierrättää, ja monille niiden myyminen ja ostaminen on ihan harrastus. Varsinkin jos aikeena on myydä vaatteita joskus eteenpäin, hajusteettomat tuotteet ovat hyvä valinta pyykin pesuun. Tällöin myöskään allergisten tai niiden, jotka eivät tykkää tuoksuista, ei tarvitse jättää kauppoja väliin!

LV Color Pyykinpesuneste on kotimainen, vegaaninen ja tehokkaasti pyykin pesevän vaihtoehto sinulle, joka haluat itse päättää miltä tuoksut vai tuoksutko ollenkaan! Yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa kehitetty tuote sopii myös herkälle iholle. LV Color Pyykinpesunesteellä on Avainlippu: tuote tehdään Heinävedellä.

Tämä on kaupallinen yhteistyö LV:n kanssa.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia