Kaupallinen yhteistyö Finn Springin kanssa

Iltapäivän aavikon kuivuus. Se on se tunne koko kehossa, joka syntyy, kun elimistö huutaa nestettä kesken työpäivää siinä kahden, kolmen hujakoilla. Tätä aavikkomaista kuivuutta on usein edeltänyt aamusta lähtien kahvin  särpiminen ja muu veden juomisen vähäisyys, ellei jopa laiminlyönti. Koska ”ööö en vaan ollut hanan ääressä, öööö unohdin, ööööö vesi ei vaan uppoa, ööö tiedät kyllä itse sopivan selityksen.”Nestehukka voi muuten aiheuttaa vihaa, vihamielisyyttä, hämmennystä ja masennusta. Juomisen saaminen päivittäiseksi tavaksi voi auttaa varmistamaan, että energiasi – ja mielialasi – pysyvät tasaisena.

Finn Spring on tuonut kevään 2023 aikana uuden tuotesarjan: Villi Vitamiinivedet.

Villi Vitamiinivedet valmistuvat Suomessa suomalaiseen lähdeveteen Toholammilla. Niiden valmistuksessa kuluva sähkö on 100 % vihreää ja muovi kierrätettyä.
Vähäkalorisissa juomissa on hedelmäsokeria ainoastaan 3 g/100 ml.

Villi Vitamiinivesi Piristävä vadelma-mustikka on hiilihapollinen vadelman ja mustikan makuinen juoma, joka sisältää B-vitamiineja ja sinkkiä ( Niasiini, pantoteenihappo, B6-vitamiini, B12-vitamiini, biotiini, sinkkisitraatti) .

Villi Vitamiinivesi Vastustuskykyinen sitruuna-inkivääri on hiilihapollinen sitruunan ja inkiväärin makuinen juoma, joka sisältää C- ja B-vitamiineja, sinkkiä ja seleeniä (C-, B6-, B12-vitamiini, foolihappo, sinkkisitraatti.)

Huonon Äidin testiryhmän mukaan Villi Vitamiinivedet jatkavat laadukasta Finn Spring Villi -juomien perinnettä ja ovat hyvän makuisia, helppoja juotavia.

Vitamiinien ja kivennäisaineiden läsnäolo sekä vähäinen sokeripitoisuus tekee juomasta paremman vaihtoehdon kuin limsat, ja nesteen nauttimisen mukavuus tuo  lisää plussaa. Vitamiinivesi on loistava suositus myös sinulle, jos valitset todennäköisemmin makean juoman tavallisen veden sijaan.

Villi vitamiinivesien maku on oikein hyvä. Vitamiinivesi sopii siksi loistavaksi motivaattoriksi urheilun jälkeen, kaikkeen helteen selättämiseen ja ylipäänsä auttamaan pitämään kehoasi pois siitä kaktus-tunteesta, kun vaan tulee juotua liian vähän.

Sitähän meidän ei tarvitse erikseen sanoa, mutta sanotaan kuitenkin: millään oikotiellä et voi kaasuttaa pois huonosta ruokavaliosta, et edes vitamiinivedellä. 🌵

Villi vitamiinivedet ovat erittäin hyviä nautittaviksi!

Missä tilanteessa sinä nappaat vitamiiniveden mieluiten? Kerro kommentissa ja olet mukana Finn Spring Villi vitamiinivesi -tuotepaketin arvonnassa 🧡 Arvomme kaikkiaan 5 tuotepakettia kaikkien Huonon Äidin kanavissa arvontaan osallistuneiden kesken.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 186 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

186 vastausta artikkeliin “Älä ole kaktus – ota Villi vitamiinivesi”