”Kotityöt, se iänikuinen riesa. Kuka siivoaa, kuka pyykkää ja kuka tekee ruoan. Se on oikeastaan ihan kivaa siivoilla, pestä pyykkiä ja laittaa ruokaa – jos vaan saa muuten olla kotona koko ajan. Tarkoitan tällä sitä, että normaali työssäkäyvä nainen tai mies ei tasan nauti kotitöiden tekemisestä työpäivän päätteeksi – ellei satu olemaan masokisti!

Ollessani sairaslomalla jalastani vajaan kuukauden, siivoilin, pyykkäsin ja laitoin ruokaa, joka päivä! Meillä oli aina siistiä, puhdasta, pitkään kypsytettyä ruokaa ja puhtaita sukkia. Tällä haavaa meidän kotimme on aivan kaaoksen partaalla ja siivoilu ei voisi vähempää kiinnostaa, olen siis palannut töihin!

Äitienpäivän kunniaksi heitin petivaatteet pihalle tuulettumaan ja pesin lakanat. Illan tullen isäntä kysyi, että missäs kunnossa sänky on… Söin iltapalan ja hain peitot ja tyynyt pihalta. Lakanoita laittaessa isäntä ilmestyi paikalle ja otti tyynyliinan käteensä.

Pyysin häntä laittamaan tyynyn päälle ensin ”suojapussin”. Sain pitkän katseen ja sen jälkeen mies totesi, että ei hän osaa! Yritin hampaita purren sanoa kauniisti, että se on kuin tyynyliina. Tyynyliina tipahti sängylle ja mies kääntyi kannoiltaan. Eli äitienpäivän kunniaksi sain tehdä pedin aivan itse. Kohtalaisen kovassa mielipahassa mietin itsekseni, että jos mieheni osaa rakentaa taloja, niin miten voi olla mahdollista, että hän ei osaa laittaa tyynyliinaa?”

Terveisin Katja

…..

Miten opit tulkitsemaan miehen aivoituksia? Täällä tulkintasanakirja!

Vauvalle ja puolisolle on sitten tapana puhua eri tavalla, jos se tuppaa unohtumaan, täällä ohjeet!

 

 

 

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 4 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

4 vastausta artikkeliin “Voisiko mies osata laittaa edes tyynyliinan?”

 • IsoJohanna sanoo:

  Kyllä hän osaa, tietenkin, mutta on oppinut että tekemällä noin sinä sijaat vuoteen. Lisään vielä että minä olisin tuossa tilanteessa kutsunut miehen takaisin ja jos hän ei olisi itse laittanut tyynyliinaa yms niin olisi nukkunut ilman niitä.

 • Satu sanoo:

  Osaahan se laittaa. Ei vaan ehkä tee sitä sinun tavallasi 😉

 • Minäkö huono? sanoo:

  Mikä on suojapussi?

 • Miuku sanoo:

  Voisiko mies pyykkejä ripustaessaan edes kääntää ne oikein päin?