Kaupallinen yhteistyö. Yhteistyössä Viking.

Lokakuun puoliväli on täällä taas. Syksy on kauneimmillaan, mutta kyllä me suomalaiset kokemusasiantuntijoina tiedämme, mikä on asioiden todellinen laita: kylmä ja loskakelit tulevat taas eikä niiltä pelasta mikään. Tai no, ei nyt ihan niinkään. Kunnolliset ulkoiluvarusteet nimittäin pelastavat ainakin perheen pienimmät niin vilulta kuin märältäkin.

Huono Äiti on aiemminkin jo vuosien ajan hehkuttanut Vikingin talvikenkiä eikä tosiaan syyttä suotta. Lukemattomat pienet jalkaparit on kodeissa pelastettu niiden avulla. Nyt on kuitenkin luvassa uutta: tietoa uutuuksista JA alennuskoodi verkkokauppaan JA tuotearvonta! Koodilla huonoaiti20 saat nimittäin -20% alennuksen Vikingin verkkokaupasta (koodi on voimassa 14.10.- 22.10.  asti) Ja arvontaohjeet saat tämän artikkelin lopusta!

Jo 100 vuotta toiminallisia jalkineita valmistanut VIKING lanseeraa vihdoin lastenvaatemalliston! Vihdoin, huokaisee moni vanhempi. Tuoteperheen laajentumista onkin jo odoteltu, sillä se istuu Vikingin agendaan mahdollistaa lasten ulkoaktiviteetit kaikilla keleillä ja kaikissa olosuhteissa. Tähän tarpeeseen mallisto vastaakin just eikä melkein.

Lyömätön yhdistelmä ominaisuuksia

Vikingin lastenvaatemallisto on suunniteltu toiminnallisuus ja vastuullisuus edellä. Materiaalit ovat kestäviä ja valmistettu pitkälti kierrätetyistä materiaaleista. Kaikissa haalareissa on teipatut saumat, joten ne pitävät veden ulkopuolella. Ihanan pehmeät merinovillaiset aluskerrastot ovat 100% kutittamattomia. Lisäksi klassiset ja neutraalit sävyt helpottavat vaatteiden kierrätystä lapselta toiselle, jolloin tuotteiden elinkaari pitenee. Kaikki värivaihtoehdot voi tsekata Vikingin syksyn kuvastosta!

Ja niin, tietty se tärkein juttu jäi mainitsematta. Lapsen viihtymisen ulkoleikeissä (ja vanhempien hetkellisen oman rauhan säilymisen) varmistaa se, että uuden malliston haalarit ja kengät ovat erittäin lämpimät! Kulutuskestävän ja vedenpitävän Viking Expower-haalarin eristeenä on huippulämmin Primaloft Gold-vanu. Samaa eristettä on käytetty myös malliston Expower GTX-talvijalkineissa, joissa yhdistyy ensimmäistä kertaa GORE-TEX ja Primaloft – ylivertainen yhdistelmä koko Suomen talvikaudelle!

Kerrospukeutumisen ABC

Tästä mallistosta löytyy kaikki lapsen pitämiseksi lämpimänä, mutta kenties on syytä muistella vielä nopsaan, miten lapsi talvisin puetaan.

Lähtökohtaisesti kerroksia tulee talvella kolme: aluskerrasto, välikerros sekä ulkohaalari. Ihan ensimmäinen vaatimus on se, että aluskerraston tulee olla lämmin. Varma valinta voikin siis olla esimerkiksi pehmeä merinovillainen kerrasto. Päivittäisessä toiminnassa helpottaa myös kovasti, jos alus- ja välikerrastot ovat soveliaita myös sisäkäyttöön. Yksi päiväkodin hoitajien kiittelemä toiminto onkin välikerraston vetskari. Vetoketjullinen fleece mahdollistaa lämpötilan nopean säätelyn ilman jatkuvaa vaatteiden päälle ja pois kiskomista. Päällimmäiseksi tulee tietty vedenpitävä ja lämmin haalari, joka ei enää enempää esittelyjä kaipaa;)

Mulle myös testiin!

Kuten jutun alussa lupailtiinkin, niin loistavia Vikingin tuotteita on jaossa myös kilpailun muodossa. Alle on lueteltu talvivaatteiden ominaisuuksia:

A. Se, että Expower-toppahaalarin eristeenä on markkinoiden lämpimin Primaloft-vanu eli lämpimyys
B. Se, että merinovillakerrastoissa on kutittamaton bambuviimeistely eli kutittamaton pehmeys
C. Se, että vaatteet ja asusteet ovat valmistettu kestävää kehitystä noudattaen ja käytetty kierrätettyjä materiaaleja

Kommentoi , mikä näistä ominaisuuksista ovat sinulle tärkein. Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan Viking Expower-talvihaalari sekä talvikengät (arvo yht. 330€). Arvontaan voit osallistua kaikissa Huonon Äidin kanavissa.

Ps. Säästöjä pääsee tästäkin mallistosta tekemään, vaikka arpaonni ei just sua suosisi! Koodilla huonoaiti20 saat nimittäin -20% alennuksen Vikingin verkkokaupasta (koodi on voimassa 14.10.- 22.10.  asti)

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 262 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

262 vastausta artikkeliin “Viking laajentaa säänpitävistä huippukengistä lastenvaatteisiin!”