Naisen kanssa on mahdotonta elää harmoniassa, kirjoittaa Mieshenkilö.

”Nainen halusi kutsua vieraita. Hän kutsui vieraita ja lähetti minut kauppaan. Minun piti ostaa jotain pirun voitaikinalevyjä. Toin kotiin vääriä voitaikinalevyjä.

Nainen sai hirveän kohtauksen. Kohtaus eteni ensin siihen, että väärän voitaikinan tuomalla todistin koko maailmalle, miten olen muka täysin vieraantunut keittiötöistä. Ja koska olen täysin vieraantunut keittiötöistä, olen jättänyt samalla kaikki kotihommat hänen vastuulleen.

Tästä päästiinkin siihen, ettei nainen jaksa enää mitään ja kohta hän jättää minut ja vie lapset.

Tää on koko ajan tätä samaa munankuorien päällä kävelyä.

Jos olisin tiennyt, miten helvetin hankalaa tämä perhe-elämä on, en olisi ikinä ryhtynyt tähän. ”

Mieshenkilö ja voitaikina

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 12 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

12 vastausta artikkeliin “Väärää voitaikinaa”

 • ei kysyvä tieltä eksy, eikä saa haukkuja sanoo:

  Voisiko vaan kysyä mitä merkkiä ja minkälaista? Voilla leivottua vai margariinilla? Ihan sama jos ukko laittais mut motonettiin ostamaan jotain osaa. Sieltä tulis ihan mitä sattuu, ellen itse kyselis lähteissä tarkkoja ohjeita.

 • Tarja sanoo:

  Kuka hullu lähettää miehen kauppaan hakemaan jotain!!?? No ensi kerralla mies tietää olla menemättä ja nainen osaa suunnitella kestityksensä paremmin. Huono suunnittelu yhden osapuolen osalta ei tarvitse merkitä katastrofia toiselle osapuolelle.

 • Heippaliini sanoo:

  Minua nauratti tämä. Ensi kerralla voit todeta vaimollesi,että täydellinen nainen kaaviloi itse omat voitaikinansa! 😀

 • Maria sanoo:

  Tässä ja monessa muussakin riidassa on kyse siitä että ei osata sanoa ääneen mitä toiselta toivotaan vaan oletetaan että toinen ymmärtää sanomattakin. Valitettavasti tähän syyllistyvät ihan yhtä usein naiset kuin miehetkin, vaikka me naiset kuulemma ollaan siinä kommunikoinnissa jotenkin parempia. Puhukaa hyvät ihmiset ja kertokaa ääneen mitä toiselta toivotte, ei ihminen edelleenkään osaa lukea toisen ajatuksia!

 • Olavi Ruohomaa sanoo:

  Hyvä veli,

  nuo ongelmat on helppo ratkaista.

  Ensi kerralla, kun vaimo kutsuu vieraita, sano hänelle että hoida sinä kattaminen, minä hoidan tarjoilut. Haet kaupasta valmiit tai googletat ja väkerrät itse. Ei niiden piirakoiden tekeminen ole vaikeaa, koska ihan tavalliset ihmiset niitä tekvät päivittäin.

 • Vaimoke sanoo:

  Asiat voi ilmaista monella tapaa. En tule koskaan käsittämään, miten toiselle voi suuttua vääristä ostoksista tai vaikka huonosti pestystä kattilasta. On sitä helvetti isompiakin murheita! Taistelunsa todella kannattaa valita, sillä kukaan ei jaksa vääntää aina ja kaikesta.

 • marko sanoo:

  Samaa rataa, jos yrität auttaa kotitöissä esim. siivoamalla niin aina on väärä paikka siivottu, peset pyykkiä niin on vääriä pyykkejä pesty, laitat ruokaa niin juuri niistä tarvikkeista piti tehdä vasta ylihuomenna ruoka, jos et tee niin olet paska…

 • Nimim. kokemusta on sanoo:

  Tuskinpa kyse oli pelkästä voitaikinasta. Nainen on väsynyt ja turhautunut koska kokee olevansa enemmän vastuussa kotitöistä kuin sinä. Ehkä teillä on eri käsityset siitä mitä kodintöitä pitäisi tehdä, miten ja kuinka usein.

  • Elämä On sanoo:

   Joo. Nainen määrittelee mitä pitää tehdä, miten pitää ja milloin pitää tehdä. Lisäksi nainen määrittelee kaiken muun myös määrittelemättömän kielletyksi ja/tai vääräksi.

   Edellämainittuja määrittelyjä ei julkaista eikä kommunikoida, miehen tulee osata ja ymmärtää ne ilmankin. Vaikka määrittelyt saattavat muuttua määrittelemättömin aikavälein kokonaan toisikis, joskus hyvin useinkin.

   Sääli miehen kannalta koska avioehtoa ei varmaan ollut tehtynä, eli menee asunto, kesämökki, kulkuneuvot ja ystäväpiiri, senhän nainen oli jo aiemmin määritellyt ja rajannut siten ettei miehellä ole enää juurikaan yhteyksiä omiin entisiin ystäviinsä.

   Eron jälkeen alkaa sitten elareiden maksu ja naisen harrastama lasten vieroittaminen isästään.

   Mut hei, ei kannata masentua, aina voi hankkia uuden vaimon ja uudet asunnot, mökit, veneet ja autot.

   Uusi nainen varmasti auttaa määrittelyissä.

 • Vääriä jauhoja ostanut sanoo:

  Tunnistan tuskasi ja ymmärrän täysin ajatuksen siitä, että jos voisi, niin aikakoneelle olisi käyttöä. Elämä yksin ei välttämättä olisi huono vaihtoehto. Tai sitten vaan parina. Siihenkin tosin voi liittyä riski väärästä voitaikinasta.

  Miehetkään ei aina välttämättä ole helppoja, mutta jos asioista voisi keskustella ennen kuin tulee noin paha olo, niin aika monessa perheessä oltaisiin paremmalla mielellä. Aina sekään ei auta, jos puoliso ei halua kuunnella toista. Keskusteluun tarvitaan kaksi.

 • Pyytäjän vastuu! sanoo:

  Siis väärää voitaikinaa? Miten muuten se voi olla väärää, kuin että muija tarkoitti torttutaikinaa, mutta sanoi kuitenkin voitaikinaa? Ja sinä toit sitä voitaikinaa. Joo.

 • Uusi alku sanoo:

  Ketään syyllistämättä, tai puolustamatta, suosittelen molemmille osapuolille tätä Maaret Kallion tekstiä:Ehkä nalkuttava vaimo onkin ennen kaikkea yksinäinen puoliso?