Huom! Tätä juttua ei suositella ensimmäistä lastaan odottaville tai lasta vasta suunnitteleville sen sisältämän liian realistisen kuvauksen takia.


Uhma. Ou yeah bebes!!

Uhmakohtaus on lasten harjoittama taitolaji, jonka aikana lapsi kieltäytyy yhteistyöstä jossakin kohtuu normaalissa jutussa. Kohtuu normaalia uhman sytykettä voivat olla aikuisen toive saada lapsi olemaan syömättä kakkavaippaansa, syödä ruokaa, pukea asu ylleen, ottaa unta kuuppaan tai liikkua eteen tahi taakse.

Uhma ajaa aikuisen yleensä hulluuteen ja pahimmassa tapauksessa paikalla on kohta 2 uhmaikäiseltä vaikuttavaa hahmoa, joista toinen on isompi ja vain toinen vaipoissa. ( Joskus tosin molemmat uhman uhrit ovat vaipoissa – tätä tilannetta kutsutaan isovanhempi-lapsenlapsi -uhmakohtaukseksi.)

Joskus myös aikuiset saavat uhman keskenään, sen aiheuttaa yleensä jokin parisuhteeseen liittyvä asia. Aikuisuhman tunnusmerkistö on tismalleen sama kuin edellä kuvattu lapsiuhman kuvaus.

Jos haluat syventyä uhmaan paremmin, Daily Mailin mainio kuvakavalkadi paljastaa uhmasta kaikesta olennaisen. Huom! Kielletty lasta vasta suunnittelevilta.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia