Huono äiti tarjoaa tämän syksyn aikana kaikille miehille tarkoitetun kaksiosaisen oppaan naisten raskausajasta. Ensimmäisessä osassa kerromme siitä, mitä raskauden ensimmäisten viikkojen aikana tapahtuu ja on syytä huomioida. Naisten on syytä huomioida, että oppaan on kirjoittanut mies. Siis niinku mieheltä miehelle.

”Raskauden alku on useimmiten yllättävä. Vaikka lasta olisikin toivottu ja yritetty, se on saattanut saada alkunsa juuri saman kuukauden aikana, kun seksiä on ollut tasan sen yhden kerran. Yllätystä lisää se, että naisen raskaaksi saaminen ei välttämättä vaadi mitään ihmeellistä. Jopa seksi, joka ei johda naisen orgasmiin, voi johtaa jälkikasvun saamiseen. Tämä on hyvin yleinen ja paljon miesten keskuudessa keskustelua aiheuttanut havainto. Raskaaksi tekeminen on siis hyvin salakavalaa toimintaa. Se kuitenkin tiedetään varmaksi, että suurin osa raskauksista alkaa niistä tilanteista, joissa kondomia ei ole käytetty tai se on mennyt rikki. Humalan määrällä on myös havaittu selvä syy – seuraussuhde raskaaksi tulon todennäköisyyteen.

Kun nainen on saatettu raskaaksi, niin aluksi ei tapahdu mitään. Edes nainen ei huomaa mitään ensimmäisten viikkojen aikana. Tässä on se hyvä, että seksi ei lopu heti, vaikka nainen tulisikin raskaaksi. Ja niiden naisten kohdalla, joiden seksihalut lisääntyvät raskauden myötä, ei lääketieteessä hyvin tunnettu naisen nymfoefekti ole vielä tässä vaiheessa suurimmillaan. Miehen näkökulmasta kannattaa siis ottaa hyvin rauhallisesti raskauden ensimmäisten viikkojen aikana. Mikään ei muutu yhdessä yössä ja elämää voi hyvin jatkaa entiseen tapaan ilman pelkoa nalkutuksesta.

Ensimmäisten viikkojen aikana miehillä ei myöskään tapahdu mitään painonnousua, ellei sellainen trendi ole ollut jo aiemmin vallalla. Turvallista aikaa kestää kaiken kaikkiaan suunnilleen viikolle viisi saakka. Sen jälkeen on hyvä olla tarkkana kaikissa tilanteissa, jotta raskauden loppuaika sujuu mahdollisimman mukavissa merkeissä.

Mies voi havaita naisen raskauden ennen naista. On raportoitu tilanteista, joissa kesken riidan mies on sanonut naiselleen ”olet varmaan paksuna, kun olet noin hermona”. Yleensä naiset loukkaantuvat sellaisesta heitosta, mutta monet myös lukittautuvat sellaisen kommentin jälkeen vessaan. Aina silloin tällöin sopua on hierottu, kun virtsatesti on antanut positiivisen tuloksen. Ei siis kannata välttämättä huudella raskaana olevan naisen perään, kun hän lukittuu vessaan.

Raskauden voi havaita myös siitä, että nainen käy tavallista useammin vessassa. Tässä on tietysti hyvä osata erottaa se, onko kyse nestepaaston tai muun dieetin aiheuttamasta tihentyneestä virtsaamistarpeesta. Noin 50 % naisista on koko ajan jollakin dieetillä, joten edellä mainittu on syytä huomioida ensimmäisten asioiden joukossa.

Muihin oireisiin voi kuulua sekin, että nainen ei enää tykkääkään nännien nipistelystä entisellä tavalla tai hän saattaa kesken kaiken juosta vessaan oksentamaan. Kyse ei siis näissäkään tapauksissa ole siitä, että mies on muuttunut kuvottavaksi seksikumppaniksi. Naisen keho vain valmistautuu muutoksiin ja reagoi niihin.

Kaiken kaikkiaan raskauden ensimmäiset viikot ovat useimmille miehille sitä raskauden parasta aikaa. Luonto on rakentanut niin, että mies kykenee lataamaan akkujaan, ennen raskauden haastavampia aikoja, joista kerromme seuraavassa osassa.”

PS. jos uskallat, voit jo vähän vilkuilla etukäteen, mitä siellä synnärillä sitten tapahtuu – täältä 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia