Kaikki me olemme täydellisiä äitejä ja isiä, Joskus. Siinä se salaisuus juuri onkin!

Joskus pyöräytät lapsellesi lempein käsin terveellisen vihersmoothien orgaanisesti viljellyistä luomukasviksista. Ja sitten joskus ei vaan kerta kaikkiaan kykene joten tarjoat aamupalaksi autosta löytyneen puoliksi syödyn muropatukan.

Joskus nouset aamuviideltä, joogaat ja juokset 10 km lenkin, käyt suihkussa ja olet hemaisevan tyylikäs kun lapsesi heräävät. Mutta toisaalta, joskus laahustat koko päivän samoissa leggareissa, tukka rasvaisena silmillä ja perut kaikki menosi jottei tarvitse poistua ihmisten ilmoille.

Joskus pelaat 8 peliä Unoa putkeen, luet kaikki toivotut satukirjat ja keskityt legotyyppien elämään lattiatasossa. Joskus räpläät kännykkää poissaolevana lukien ”näin olet hyvä äiti”-artikkelia ja siirrät pelinappulaa, kun lapsi pyytää kuudennen kerran.

Joskus olet täysin varma, miten hyvä olet juuri tuollaisena. Joskus taas sorrut kadehtimaan tuttavaperheen yhteisiä illallisia sekä muiden äitien kiinteämpiä reisiä.

Joskus jaksat perustella, neuvotella ja rauhallisesti käydä asiaa läpi riitelevän lapsen kanssa. Joskus karjut kuin jalopeura että SIKSI, ja nyt suu kiinni!!

Joskus nautit täysin siemauksin kotiäidin tärkeästä ja korvaamattomasta roolista. Ja silti joskus lähtisit mieluummin kuuraamaan aseman vessoja kuin viettäisit enää hetkeäkään neljän seinän sisällä kiljukaulan kanssa.

Joskus olet ihan varmasti se täydellisyys itse. Mutta useimmiten riittää kun olet kutakuinkin kelvollinen, sellainen semi-hyvä, kuten sanotaan.

Inspiraation aiheeseen antoi HuffingtonPost

Ja hei, lapselle riittää myös epätäydellinen äiti!

Tarkista myös täydellisen naisen koodi!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia