Lähteä vai jäädä? Siinäpä kysymys, jota vatvotaan kyllästymiseen asti parisuhteisten ihmisten päissä. Kaikkein kuumottavin kysymys tietenkin on, aikooko tuo toinen puolisko jättää minut kohta. No, tässä tunnusmerkit naisosapuolen kyllästymiseen:

 1. Nainen kertoo, ettet tee osaasi. Jos nainen kokee, ettei mies osallistu käytännön saati hengen tasolla perheen taakan jakamiseen, siitä ei hyvä seuraa. Tästä poikkeuksena ovat naiset, joiden mielestä mies ei koskaan tee tarpeeksi, vaikka tekisi kaiken. Niitä naisia kutsutaan tyytymättömiksi naisiksi.
 2. Hän ei siedä vitsejäsi. Jos vaimo inhoaa juttujasi, se on lopun alkua.
 3. Nainen ei ole seksuaalisesti tyytyväinen. Naiset haluavat alkupaloja ja joskus jopa pelkkiä alkupaloja. Get the point?
 4. Naisesta tuntuu, ettet kuuntele häntä. Jos kuuntelet enemmän iPadin näppäinten ääntä kuin rouvaa, ehkä menet ensi kerralla naimisiin sen pirun iPadin kanssa?
 5. Naisesta tuntuu, ettet kuule, mitä hän sanoo. Kuuntelun taito on elämän tärkeimpiä taitoja. Sen oppii joko kantapään kautta tai ilman.
 6. Teet pilaa naisestasi julkisesti. Paha virhe, erittäin paha.
 7. Nainen ei tee aloitetta seksiin. Joskus arki on sellaista, ettei seksille jää ajatustakaan. Mutta joskus suhteessa on ongelmia, joiden vuoksi nainen ei halua sinua. Kannattaa selvittää, voiko asialle tehdä jotakin ennen kuin asia käy ylivoimaiseksi.

Lähde: Huffington Post.

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 6 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

6 vastausta artikkeliin “Näistä merkeistä tiedät, että nainen ei ole onnellinen”

 • Mertsi sanoo:

  Osa osui JA upposi, ei vaan voi jostain syystä olla tyytyväinen, aina tuntuu että jotain puuttuu, onko mun mies semmonen Melkein Se Oikea, onko semmosta olemassakaan?

 • Onnellinen sanoo:

  Minulla tuntuu tämän perusteella olevan täydellinen mies minulle ja hyvä parisuhde 🙂 Ihanaa, täytyykin muistaa kehasta ukkoa illalla…

 • Kaijuli sanoo:

  Tunnistan tästä itseni, mutta miten saisi miehen tämän lukemaan ja vielä ymmärtämään lukemansa?

 • Anna sanoo:

  Juuripa näin. Meillä jo kaikki jatkoajat käytettyjä eli erilleen mennään. Kaikki merkit löytyvät ja olivat läsnä jo aikoja. Tyhmä mies? Noh ei enää väliä. T. Onneton nainen

 • Annabella sanoo:

  Sehän osuvasti kopsahti. Jatkoajan jatkoajan jatkoajalla mennään….

 • Annabella sanoo:

  Sehän osuvasti kopsahti.