Ankeat päivät ovat niitä, jotka lähtevät auttamattomasti väärään suuntaan heti kättelyssä. Tulee sanomista suuntaan jos toiseen, tulee myöhästyttyä suunnasta jos toisesta ja sitä rataa. Yleensä tilanteen kuorruttaa vielä jonkinlainen vaate/tukka/selluliitti/katastrofi:

Mutta ankeaan päivään ei toki tarvitse tyytyä! Sen lähtee heti paremmaksi muutamalla selvällä perusohjeella:

– lähde pois ankeuden lähteen läheltä. Tätä saattaa olla vaikea toteuttaa työpaikalla, mutta kyllä kai useimmissa töissä voi lähteä hetkeksi tauolle?

– ota mittava annos sukulaatia. Merkki vapaa.

– HETI kun mahdollista, mene ystävän vastaanotolle. Vastaanoton tarkoitus ei ole pulmien ratkominen vaan ymmärryksen saaminen. Kun saa sopivan annoksen ymmärrystä, on jo melkein kuivilla! Myös puhelinvastaanotto auttaa, kahvilavastaanotto on kyllä parempi.

– Naura. Naura vaikka itkettäs. Naura ihan väkisin. Tulet paremmalle tuulelle.

– Itke jos itkettää. Märise näyttävästi, jos siltä tuntuu. Tulet jälleen paremmaksi sisältä.

Jos mikään näistä ei auta, lue tämä Huonon Äidin tänään saama viesti:

”Tiedät eläväsi keskellä ruuhkavuosia kun ostettuasi itsellesi uuden syystakin alat haeskella tekstiilitussia kirjoittaaksesi oman nimesi niskalappuun.”

Tämä viesti oli lähetetty alla näkyvällä Melkein Huono -lomakkeella. Se viesti tiesi tänään paikkansa! Lähetä sinäkin jotakin, joskus, jos siltä tuntuu! Nimim. Saa avautua

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Näin ankea päivä pelastetaan! Leikkaa talteen:”