Eikö olisi romanttista saada lahjaksi kello, joka kirjaimellisesti laskee sekunteja siihen hetkeen, jolloin et enää pällistele täällä maan päällä. Aika scifi-meininkiä!

Apple Watch on jo jonkin aikaa kehitellyt kelloa, joka laskee aikaa loppuelämällesi. Tarkoitus on kannustaa valitsemaan terveitä elämäntapavalintoja, ja sitä kautta pidentää elinennustetta. Jos siis juokset kiltisti iltalenkkisi ja popsit porkkanapussin, niin kello armollisesti lisää sinulle hieman elinaikaa. Mutta jos lösähdät lempikirjan ja suklaarasian kanssa divaanille, niin auts – heti lyhensit elämääsi tunnilla!

Ideana on saada ihmiset miettimään, miten merkittävä vaikutus tämän päivän teoilla on huomisen eloon. Ei siis auta lopettaa tupakointia aina huomenna tai alkaa käydä kuntosalilla ens kuussa. Silti ehkä jotenkin masentava ajatus keskittyä vain laskemaan vuosia, päiviä, tunteja ja minuuttia siihen eittämättä odottavaan kuolemaan. Jos vietät ratkiriemukkaan viikonlopun ystäviesi seurassa, drinksuttelet kuohuvalla ja annat piupaut urheilutrikoille, niin eikö sillä naurunmäärällä jo saada elinaikaa pidemmäksi, sen sijaan että kello kertoo sinun leikkivän hengelläsi.

Luulisi tulevan myös pientä kateutta puolison tai kollegoiden parissa kun kelloja vertailtaisiin. Ai hitsi, sulla on enää kymmenen vuotta aikaa mutta meitsi porskuttaa vielä neljä vuosikymmentä. Lällällää!

Lähde: DailyMail

Huono Äiti on analysoinut ennenkin merkittäviä keksintöjä!

 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia