Käytiin ystävättären kanssa syväluotaava keskustelu naisen ja miehen suhteen vaikeudesta. Ja löydettiin sille selitys: miehen tavarat.

– Mä oon kyllä taas ihan kateellinen ruotsalaisille.

– Ai jaa. Mistä ny?

– Kun niillä on se särbo.

– Mikäs se on?

– No se on rakkaussuhde, jossa rakastetaan ja ollaan yhdessä, mutta asutaan omissa asunnoissa. Sehän on ihan huippu tilanne! Ajattele, voi pitää oman prinsessakodin ilman miehen tavaroita.

– Jaa mihin niinku viittaat?

– Miehillä on hirveesti rumia tavaroita. Kaikkia möhkälemäisiä koneita kuten printtereitä ja skannereita, joihin ei saa koskea ja jotka vaan rumentaa elämää. Hirveitä työkaluja ja välineitä, joille ei riitä mikään kaappitila. Kaiuttimia ja elektroniikkaa, kaikkea sähköistä sälää.

– Niin ja johtoja!

– Just niin, jos huushollissa asuu mies, johtoja menee joka paikassa ristiin rastiin. Ne kerää pölyä.  Mulla ei olis yhtään johtoa ilman miestä.

– Ei tietenkään olis. Ja sitten miesten sukkia on joka paikassa ja epäeroottisia pitkiä kalsareita.

– Paras malli olis se, että asuis miehen kanssa vierekkäisissä asunnoissa ja mies kävis mun asunnossa aina kylässä, ilman niitä rumia tavaroita.

– Tossa mallissa on kyllä se huono puoli, että se mies vois villiintyä siellä omassa kämpässään eikä enää tulis käymään ollenkaan. Jos se meniskin semmoseen suuntaan johon sen tavarat onkin yllättäen tervetulleita.

– Totta tosiaan. Ei kannata puhua tästä särbosta miehille mitään.

– Joo, pidetään tää ihan vaan naisten välisenä. Silti taidan tänään kantaa ulos sen vanhan printterin, ei se sitä kumminkaan huomaa.

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Mikä miehessä mättää?”

 • Sanna sanoo:

  Pyydän puheenvuoron naiselle joka _rakastaa_ teknologiaa ja kaikkia mahdollisia vempeleitä, joissa on nappuloita sekä vilkkuvia valoja. Ja myönnän, olen tekniikan puolelta valmistuneita.

  Itselläni on ”stereot, televisio, mikroaaltouuni ja videonauhuri, on pakastin, kahvinkeitin, mikroprosessori ja pölynimuri” ja ”olen hankkinut meille tuvan täydeltä elektroniikkaa”. Mutta kuitenkin tästä huolimatta etsin kynttilät enkä kerää niitä pois ja kaipaan romantiikkaa 😉

 • JonneJanne sanoo:

  Hmm,

 • Diibadaaba sanoo:

  Morjens!

  Se sama naisille. Tupperin kuppeja ja kulhoja kaapit täynnä. Kaapista ei löydy tilaa edea suola sirottimelle. Tuhannen päiten erilaisia turhia kenkiä eteistilat täynnä. Laukkuja, maskipusseja naamasuteja ym naaman viritys settejä pitkin pituuttaan. Muutenkin turhanpäiväisiä käyttämättömiä hamstrattuja tavaroita joka nurkka täysi. Järjestystä vaihdellaan joka viikonloppu ja arvaahan sen mikä älytön aika tähänkin turhuuteen kuluu. Turhauttavaa tosiaan. Ymmärrän sen kun wc paperi pitää olla oikein päin. Mutta elämässä on paljon vakavempiakin asioita joista keuhkota. Tietysti on niin että miehet kehittyvät jälkijunassa naisiin nähden. Mutta jokaisella meillä on omat henkilökohtaiset ongelmamme. Ennen kuin yleistetään, kannattaa kuitenkin varmuuden saamiseksi aloittaa katsomalla itseään peilistä. Hyväksi todettuna lähtökohtana onkin avata omat silmänsä omista ongelmistaan. Koska aina tulee vastaan joku joka on asiassa sinua parempi. Niimpä kannattaakin pitää huoli omista asioistaan ja kantaa vastuunsa itsestään omalla sektorillaan kansalaisena tässä yhteiskunnassa. Ottaen myös tietenkin lähimmäiset sekä ystävänsä huomioon. 😉