Tämän vaimon puoliso kehuu muiden naisten vähäpukeisia kuvia Facebookissa, mutta ei koskaan oman vaimon kuvia. Kuulemma asiasta sanominen tarkoittaa sitä, että vaimo on hullu ja mustasukkainen. Vaimo kertoo, miten miehen toiminta häneen vaikuttaa:

”Mikä on pettämistä ja mikä ei? Onko pettäminen aina fyysistä vai voiko se olla myös henkistä? Jokainen kai määrittelee sen itse. Mutta mikä sitä on ja missä menee raja? Mikä on mustasukkaisuutta ja mikä oikeuttaa jo siihen?

Minun ja mieheni suhde on todella pahassa kriisissä. Jos kohta en/ emme löydä ratkaisua tähän on ero väistämätön. Sillä koen itseni petetyksi ja ennenkaikkea loukatuksi….joka ikinen päivä.

Hulluinta tässä on se, että niinkin nykyarkeen kuuluva asia kuin Facebook, syöksee suhdettamme tuhoon. Mielestäni mieheni käytös minua kohtaan siellä on alentavaa ja loukkaavaa. Hänellä on paljon naispuolisia ”kavereita”, joiden profiilit on täynnä mitä pornompia kuvia. Löytyy niin stripparia, kuin mitälie hierojia. Monet näistä naisista on oikein miehen seurantalistalla.

Näistä naisten kuvista tykätään ja niitä ihastellaan. Niitä kommentoidaan tyyliin: Wow, mitkä tissit ❤, Tuleva vaimoni 😍, sinua kun pääsisin koskemaan yms.

Meillä on kolme lasta, nuorin täytti juuri kolme. Itse olen jo täyttänyt 40. Koen kuitenkin, että olen ikäisekseni ihan ok kunnossa, pidän itsestäni huolta ja pukeuden naisellisesti. Usein kuulen kehuja nuorekkaasta olemuksesta, kauniista kasvoista ja hyvästä kropasta. Mieheni kehuu kyllä myös, mutta ei koskaan ”julkisesti”. Hän haluaa minua usein ja sanoo rakastavansa…

Kuitenkin on ihan sama millaisen kuvan päivitän profiiliini, hän ei koskaan ”tykkää” tai kommentoi niihin mitään. Se loukkaa ja tunnen itseni taas hieman huonommaksi. Mielestäni outoa on myös se, ettei hän myöskään koskaan tykkää/ kommentoi lapsemme/ lapsiemme kuvia. Vain näiden naisten ja tietenkin omien muiden kavereiden.


Kuva Erik Lucatero, ylin kuva Becca Tapert.

Tiedän, tiedän…että tämä on lapsellista…joku Facebook… Tämä kuitenkin ahdistaa ja loukkaa minua valtavasti. Monet keskustelut on käyty asiaan liittyen. Ilman tulosta. Hän vetoaa aina vaan siihen, että olen hullu ja mustasukkainen…plaah mielestäni en ole. En ole koskaan ollut.

Selitystä tähän käytökseen en ole saanut. Jos asian tiimoilta äityy riita, hän pistää minulle estot. Sillä hän myöskin uhkailee.

Itse koen asian todella ahdistavana. Mielialani on koko ajan surullinen. Minäkuvani muuttuu koko ajan kielteisemmäksi. Tunnen itseni rumaksi ja keräilen itsetuntoni murusia. Oloni on epämukava jos olen mieheni edessä alasti. Seksi valot päällä ei enää onnistu.

Itse koen, että miehen käytös on pettämistä…enkä pysty jatkamaan hänen kanssaan enää…jos tilanne ei muutu. Mitä ihmettä teen?”

Nimim. Onnettomaksi ”petetty”

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 48 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

48 vastausta artikkeliin “Mieheni kuolaa muita naisia Facebookissa ja flirttailee heille, mitä teen?”

  • Nimetön sanoo:

    Nämä tunteet ovat erittäin tavallisia, kun äidillä on pieni/pieniä lapsia. Silloin on vielä todella äitimoodissa, jolloin kaiken näkee äitiyden ja turvallisen parisuhteen näkökulmasta. Naiset ennen lapsia, ja taas uudestaan isompien lasten vanhempina saattavat paremmin muistaa omankin seksuaalisuutensa, ja yhtäkkiä hyvännäköiset miehet ja naiset ovatkin oikein hauskaa viihdettä. Tällä en tietenkään tarkoita sitä, että kellään on oikeus kommentoida asiattomasti mitään. Mutta. Sitten kun oma itsetunto ja seksuaalisuus on kunnossa, niin voi ihan miehen kanssa yhdessä katsella niitä kauniita naisia 😏

  • Nimetön sanoo:

    Julkisesti (tai yksityisesti) kirjoittelu näille naisille kuulostaa kyllä lähinnä häirinnältä, jota en suosittele kellekään. Haluaisin kuitenkin kysyä, että eikö täällä ole ketään muita naisia, jotka tyttökavereiden kanssa katselee hyvännäköisiä miehiä? Tai miksei yksinkin. Lapsen kuuma opettaja, tai joku julkkis on ollut minun kavereiden kesken useinkin stalkkauslistalla. Kaikki kolme olemme varattuja, ja yhdellä vielä on miehen sijaan naisystävä. Kellekään meistä ei tulisi mieleen oikeasti pettää puolisoitamme, tai edetä edes oikeaan flirttiin kenenkään kanssa. Ihailemme vaan keskenämme hyvännäköisiä miehiä. Ja joo, jostain syystä aina miehiä, vaikka ykso meistä onkin enemmän naisiin päin 😅 Jos tällainen on siis suht normaalia käytöstä (?), niin missä menee se raja, että mistä kannattaa olla mustasukkainen ja mitä hyväksyä puolisolta? Jos oma mieheni käyttäytyisi ap:n kuvaamalla tavalla, niin saisi kyllä käytöskoulutuksen ja pari tilaisuutta oppia käyttäytymään soveliaasti. Mustasukkaisuudesta tuskin kuitenkaan olisi kyse minun tapauksessani.