Luin jutun naisesta joka ihastui appiukkoonsa ja halusin kertoa oman tarinani. Myös itsellä oli vaihe jolloin minulla ja miehelläni oli riitaisa ja huonompi vaihe suhteessa. Samoihin aikoihin mieheni veli erosi naisystävästään. Miehen veli alkoi eronsa jälkeen olemaan meidän kotona enemmän ja hänen kanssaan sain paremman yhteyden. Hän tiesi myös minun ja mieheni riitaisista väleistä ja oli siinä myös minulle kuuntelija. Sattuipa sitten erään kerran että olin mieheni ja hänen veljen kanssa ottamassa kuppia. Pelattiin baarissa biljardia ja pidettiin hauskaa.

Mieheni mentyä vessaan miehen veli sanoi että erään kerran itkiessäni hänelle murheitani hän oli toivonut että lohdutushali olisi kestänyt kauemmin ja hymyili niin ihanasti että menin hiljaiseksi. Lähdin baarista mieheni kanssa ja veli sanoi tulevansa meille myöhemmin yöksi. Mieheni kanssa oli tarkoitus viettää kuuma yö, mutta kotiin päästyä hänellä oli kylmää käytöstä ja sanoi että menee suoraan nukkumaan. Jäin itkemään ja olin silmät punaisena kun mieheni veli saapui meille.

Siinä juteltiin ja halattiin, mutta tällä kertaa ei ollut kiire lähteä pois, kuten ei mieheni veljelläkään. Satuimme kääntämään päät niin että huulet kohtasivat. Tilanne oli yllättävä molemmille. Pienen naurahduksen jälkeen suutelimme kunnolla ja sitä jatkuikin pitkään. Miehen veli on voimakas ja hän nosti tiskipöydälle ja alkoi riisua minua. En epäröinyt hetkeäkään ja rakastelimme. Se tuntui niin ihanalta! Kuuman hetkemme jälkeen keitimme kahvit ja olimme vähän häkeltyneitäi. Oli tarkoitus että se ei tapahdu koskaan enää, mutta niin vain onnistuimme järjestämään hetkiä jolloin olimme kaksin ja nautimme toistemme läheisyydestä.

Mieheni ei tästä saanut tietää ja nämä hetket auttoivat jaksamaan myös sen hetken huonoa parisuhdetta. Loppujen lopuksi saimme mieheni kanssa parisuhteen toimimaan paremmin. Olin kuitenkin ihastunut mieheni veljeen vaikka oltiin sovittu, että pidetään pää kylmänä tunteiden suhteen. Tuntui todella pahalta ja tilanne eskaloitui siihen etten ole enää miehen veljen kanssa väleissä. Näin jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt hoitaa asiat eritavalla mutta aina ei järki ja tunne kulje käsi kädessä.

Nimimerkki: Seksiä miehen veljen kanssa

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 8 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

8 vastausta artikkeliin “Lankesin mieheni veljeen”

 • Catnip sanoo:

  Typerää. Ei muuta. Umpityperiä ihmisiä.

  • Helsinkiläinen sanoo:

   Tuo teksti oli vain jonkun fantasia, eli ei kannata ottaa vakavasti. Joku on keksinyt kokeilla, meneekö eroottinen fantasia läpi tällaiselle sivulle, ja naureskelee nyt sivuston ylläpitäjille.

 • paska homma sanoo:

  Sama tapahtui veljilleni että toisella veljistä oli salasuhde toisen veljeni vaimon kanssa ( ja samaan aikaan tietenkin monen muunkin naisen kanssa.) onnistuivat siinä ohessa rikkomaan koko suuren lapsuudenperheemme, kun aiheutti niin pahoja sisäisiä ristiriitoja perheessä..sen enempää asiaa puimatta tai ketään syyllistämättä ajattelen että paskoja hommia

 • Nimetön sanoo:

  Eikös jossain ollut ”tarina” jossa pikkulapsen kummitäti joka oli lapsen äidin läheinen ystävä alkoikin olemaan lapsen isän kanssa ja kehuskeli vielä sillä.

  Tätä tarinaa sitten pidettiin maailman kauneimpana erotarinana. Aikokooko Huono Äiti vajota tuolle tasolle?

 • Teflonmutsi sanoo:

  En epäile yhtään etteikö tämmöistäkin olisi tapahtunut. Kuulostaa toki Regina novellien tarinalle, mutta kyllä tähänkin maahan kaikenlaisia stooreja mahtuu.

 • Nimetön lukija sanoo:

  Kyllä huomaa että on täysin sama kirjoittaja kuin appiukko-jutussa. Taas ”ottamassa kuppia”… Laittaa ajattelemaan että on jollakin hupinsa/fantasiansa. Huoh.

  • Kikkeliskokkelis sanoo:

   Luulenpa että joku muukin saattaa tässä maassa käyttää ilmausta ”ottaa kuppia” kuin taannoinen appiukkoon langennut kirjoittaja. Ja luulen myös että tämän tyyppisiä tapauksia on sattunut yksi jos toinenkin näiden kirjoituksissa esiintyneiden lisäksi.

 • Soronoo sanoo:

  Sain tietää että siskoni oli vehdannut miesystäväni kanssa. Lopputulos on se että mies on ex ja minulla on yksi sisko vähemmän. Olen päässyt asiasta ihan hyvin yli, mutta en halua elämääni ihmisiä jotka kykenevät johonkin noin vastenmieliseen.