Maustamatonta broileria
purjoa
kermaa tai mitä kukin käyttääkään
Pippurituorejuustoa sellaista Mustapekka -juuston tyylistä
pippuria
suolaa
pastaa

1. Pistä pasta kiehumaan
2. heitä broileri pannulle silputun purjon kera, tee kypsäksi
3. sekaan kerma ja kerman sekaan pilkottu juusto, joka sulaa kokonaan
4. lisää maun mukaan pippuria ja suolaa

Kaikki on valmista kun pasta on kypsynyt pastapakkauksen ohjeen mukaan.

Lasten ja miesten sekä naisten suosio taattu!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 94 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

94 vastausta artikkeliin “Huonon Äidin kanasötkötys”

  • huh sanoo:

    Niin. Mitä niillä kasviksilla. Osta nyt kuitenkin mukaan edes babyporkkanoita tai pakastevihanneksia.

  • Minde sanoo:

    Helppo pikaruoka opiskelija-ajoilta.

    1 paketti nakkeja/makkaraa, mistä kukin tykkää.
    1 Pussillinen makaroneja. Niitä perinteisiä, pikaisetkin käy.
    1 Lihaliemikuutio
    Ketsuppia maun mukaan.

    Silppua nakit/makkarat paloiksi.
    Heitä lihaliemikuutio kattilaan veteen liukenemaan. Kun vesi kiehuu, lisää pussillinen makaronia.
    Kun makaronit alkaa olla kypsiä, lisää sekaan nakit/makkarat, että nekin lämpenee.
    Kaada ylimääräinen vesi pois jos sitä on.
    Ota lautaselle, ketsuppia oman maun mukaan.

    Ei terveellistä, mutta täyttää vatsan 😀

  • mama sanoo:

    Jauheliha nachopaistos

    Paista jauheliha. Lisää tomaattimurskaa ja tacomaustetta. Levitä uunipellille. Ripottele päälle reilu kerros nachoja ja lopuksi juustoraastetta. Laita uuniin hetkeksi grillivastuksen alle kunnes juusto on saannut väriä. Valmista vartissa ja perehe tykkää.

  • Maria K sanoo:

    Keitä pastaa, sekoita joukkoon pestoa (Pirkan! ), fetaa ja (puolitettuja) kirsikkatomaatteja ->pestopastaa! Pikaruokien ykkönen!

    Tai (mulla taaperoikäiset kaksoset): kasvissuikaleita kattilaan, vettä niin että peittyvät, vähän mustapippuria ja öljyä/nokare voita, kiehauta, lisää pakastesei-kuutioita tarvittava määrä, tilliä ja lopuksi loraus kermaa/maitoa/tms. -> pikaistakin pikaisepi kalakeitto!

  • hiukan huonompi äiti sanoo:

    Nakki letut.
    2 munaa
    1dl jauhoja
    n.2dl nestet (maito,vesi,mitälie)
    Ripaus suolaa ja lapse sietämi maustei

    Paista letut. Taikinaa niin vähän et ei mee kauan.
    Lämmitä nakit samal. An mukelol ketsuppi purkki ja lautane. Avot. Jos värii kaipaa ni pilko viere ne kasvikset, mitkä jää kuiteskii syömät. Syö ite ketsupiroiskeiset kasvikset raejuusto kera.

  • Heidi sanoo:

    Nopein, hyvä ja urheilijallekin sopiva pikaruoka on omeletti eli munakas.
    Paistinpannu lämpimäksi ja sillä välin kananmunia kulhoon syöjille sopiva määrä. Vähän maitoa ja lapsen lempimausteita ja eiku pannulle. Siihen sitten nakataan vaikka leivän päälle tarkoitettua keittokinkkua tai mitä kaapista löytyy. Juusto, nakit ym sopii hyvin. Valmista hetkessä.

  • Maria sanoo:

    Munakasmössö

    Pannulle loraus rypsiöljyä + mitä ikinä kaapista löytyy kuten nakkia&sipulia, paprikaa&keitettyä perunaa, porkkanaa&jauhelihaa, katkarapua&kuivaa leipää…Ruskista.

    Lisää kanamunia 2kpl per naama (puolet ilman keltuaista).

    Lautaselle kylkeen raejuusto+köntti kylmiä vihanneksia kuten kurkkua/tomaattia/parsakaalia/paprikaa.

    Nopeeta, helppoa, ravintoaineet kohdillaan ja saa hyödynnettyä ruoanjämät pois kaapista. 🙂

  • Anne K sanoo:

    Koskenlaskijan akan kiusaus
    1 kg perunasipulisekoitusta
    95 g aurinkokuivattua tomaattia suikaloituna
    150 g poron kylmäsavurouhetta
    1 nippu ruohosipulia hienonnettuna
    1/2 pkt koskenlaskija viherpippuria
    4 dl ruokakermaa 15%
    1-2 öljyä vuuan voiteluun
    Kaada perunasipulisekoitus voideltuun uunivuokaan. Lisää tomaattisuikaleet, pororouhe ja hienonnettu ruohosipuli. Murenna koskenlaskija ja sekoita aineet sekaisin. Lisää ruokakerma. Paista 225c n. 40-50 min. tarjoa raikkaan salaatin kera.

  • Kikka sanoo:

    1. Pannulle jauhelihaa / broileria / nakkia (mitä nyt jääkaapista sattuu löytymään) – tai soijarouheet kiehumaan.
    2. Joukkoon Itämaisia Wok-vihanneksia pakkasesta.
    3. Lyki pannun sisältö reunoille ja kaada keskelle desi/pari vettä.
    4. Murenna siihen nuudeleita 1-2 pss (3-6 hlölle) ja mausteita oman maun mukaan.
    5. Sekoittele välillä, kunnes vesi on haihtunut ja ruoka on valmis tarjoiltavaksi.
    – ripauksen eksotiikkaa saat, kun lisäät ananasta ja sweet-chili -kastiketta, jos perheen pienimpien makuhermot kestävät sen. Tällöin ananasmehua voi käyttää jo nuudeleiden keittovaiheessa.
    N. 10 min kaapista pöytään ja aina kelpaa! 😉

  • Jaana sanoo:

    Keitä makaroonit ja ruskista jauheliha (mausteet oman maun mukaan) ja lyö sekaisin kattilassa. Kauhalla lautaselle ja ääntä kohti. Meidän lasten suosikki ”kiiremenulta”.
    ”Tää on niinku makaroonilaatikkoa mut ilman valkosta hötöä ja uunia” he kuvailevat lautastensa ääreltä.