Huono Äiti sai avautumisen:

Lähipiirissäni on myrkyllinen ihminen. Veljeni vaimo myrkyttää lähipiiriämme toistuvasti. Hän juoruilee ihmisistä pahaa, ”pohdiskelee” muiden tekemisiä ja tekemättä jättämisiä ystäviensä kanssa. Puhuu yhtä sinne, toista tänne ja laittaa vielä reilusti lapin lisää. Hyvän puhumisesta häntä harvoin saa kiittää. Tällä hetkellä hänen hampaissaan on aikuinen tyttäreni ja asia vaivaa minua suuresti. Veljeni on minulle tärkeä ja läheinen ja harmittaa että tämmöinen tilanne vaikuttaa automaattisesti myös meidän väleihimme vaikka veljeni on myös yrittänyt saada vaimoaan lopettamaan tällaisen käytöksen. Välillä valvon öisin ja mietin, itkenkin. Olen puhunut asiasta suoraan myös veljeni vaimolle ja silloin tilanne ”rauhoittuu” muutamaksi kuukaudeksi kunnes taas kuullaan jostain jotain paskaa.
Uskoakseni jokaisella olisi omassa elämässä tarpeeksi mietittävää jotta ei tarvitsisi muiden elämää seurailla, mutta hänen kohdallaan tämä ei taida päteä.

Nimimerkki Herkkis

 

RSV vei terveen taaperon sairaalaan – pikkulapsilla suurin riski sairastua vakavasti

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 25 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

25 vastausta artikkeliin “Kälyni nokkii minua kuin lokki”

  • Anna sanoo:

    Tällaisia ihmisiä on suomalaiset suvut pullollaan. Juoruämmiä jotka imevät voimansa toisista kun vampyyrit. Eihän tällaisissa tilanteissa ongelma ole vain se ”yksi”. Yleisö on ympärillä ja antaa sen jatkua, eikä kukaan sano mitään. Tämän huomasin kun yhdestä verenimijästä otin ns lopullisen hajuraon. Aloin ihmetellä kuinka kukaan ei kyseenalaista hänen toimintaansa vaan ihan tyytyväisenä kuuntelevat hänen juttujaan, ilmeisesti nauttivat kun joku uskaltaa.

    • Sanon vaan sanoo:

      Juu ja ei ole pelkästään Suomensukuisten vitsaus. Tunnen muunkin taustaisia ja minun kokemuksen mukaan ovat vielä pahempia.