Huono Äiti -yhteisön toiveiden mukaiset valmisruoat ovat Suomalainen Menestysresepti -kilpailun finaalissa!

 

Valmista, mutta ei einestä!

Huono Äiti -ruoka on kotimaisista raaka-aineista Juvalla käsin tehtyä valmisruokaa. Ruoat on yleisön toiveiden pohjalta suunnitellut Ravintola Emon keittiöpäällikkö Ilkka Lääveri.

Huono Äiti -yhteisön perustaja Sari Helin kuvailee ruokaa Yhteishyvä -lehdelle:

”Sellaista, jolla ei ole oikeastaan mitään tekemistä ’eineksen’ kanssa.” Tuote sai alkunsa Sarin omasta tarpeesta löytää laadukasta valmisruokaa, jonka hinta ei nousisi pilviin.

Menestystuote syntyy Sarin mielestä vastaamaan kuluttajan tarvetta. Huono äiti -valmisruoka ei itsessään olekaan se varsinainen innovaatio – innovatiivista on se, että Sari haki kilpailuun ennen kuin tuotetta edes oli olemassa. Vain kohdeyleisö oli valmiina. – Lähde Yhteishyvä.

Huonon Äidin seuraajilta kysyttiin mitä valmisruokahyllyyn halutaan, ja yleisö toivoi ruoalta kotimaisuutta, puhtaita ja laadukkaita raaka-aineita, ja paljon kasviksia!

Tule mukaan jännittämään kuinka Huonon Äidin käy!

Seuraava jakso ohjelmassa nähdään Nelosella maanantaina kello 20. Ohjelman voi katsoa myös Ruutu.fi -palvelusta. #Menestysresepti

Kiitos kaikille kannustuksesta ❤️

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.