Parkkikolikot. Selkeästi katoava luonnonvara kuten kaikki käteinen. Parkkia etsiessä räntä, lumi ja muuta pahat kelit selkeästi taattua huttua. Siksi Easyparkin lataaminen on ollut ihan paras keksintö!

Huono Äiti on ollut Easyparkin käyttäjä jo kolmatta vuotta, eikä todellakaan suotta! Jos olet autoilija, joka parkkeeraat säännöllisesti suomalaissa kaupungeissa, Easyparkista on lyömätöntä iloa sinulle.

Jos et vielä ole käyttäjä, se käy helposti  – saat Huonon Äidin seuraajana 5 euron alennuksen, tästä rekisteröitymään: http://invite.easypark.net/huonoaiti

Tyypillinen auton pysäköintitapahtumahan menee näin:

On kiire. Löydät parkkipaikan joko kadun vierestä tai parkkipaikalta. Et näe missään pysäköintipömpeliä eli siis sitä, minne ne kolikot pitää tunkea. Ei ole kolikoitakaan. Kohta myöhästyt! Sataa räntää tai joitakin epämääräisiä taivaankappaleita.

Ratkaisu: Olet näppärä nainen. Olet ladannut kännykkääsi Easyparkin appsin ja sinne tietosi. Ehkä olet pistänyt autosi ikkunaan myös tarran josta käy ilmi, että olet Easyparkin käyttäjä. (Tarraa ei tosin tarvita kuin Kajaanissa, Hämeenlinnassa ja Kotkassa).

Avaat Easyparkin sovelluksen, joka kertoo sinulle, millä pysäköintivyöhykkeellä olet. Painat pysäköinnin käyntiin ja pyörität pysäköintiin aikaa niin paljon, kuin luulet käyntisi vievän. Sinulta kuluu tasan tarkkaan minuutilleen ja sentilleen se rahamäärä, jonka olet asettanut appsiin.

Paitsi jos tulet toisiin ajatuksiin ja lopetat pysäköinnin jo aiemmin. Siinä tapauksessa painat ”lopeta pysäköinti” ja pysäköinti katkeaa, vaikka olisit ehtinyt kuluttaa siihen vain 10 senttiä rahaa.

Ja sekin on mahdollista, että viivyt kauemmin kuin olet ladannut laitteeseen aikaa. Easyparkin sovellus ilmoittaa, kun pysäköinnistä on enää 15 minuuttia jäljellä. Siinä kohdassa voit kieputtaa appsiin lisää pysäköintiaikaa ilman, että kipität pysäköintipöntölle hakemaan uutta lappua.

Easypark on erityisen kätevä kaikissa niissä tilanteissa, kun pysäköinnin on hoiduttava nyt eikä justiinsa. Kun lapset kirkuvat takapenkillä nälkäänsä tai sataa kissoja koiria, et toki halua loikkia ensin hakemaan rahaa paikasta X ja sen jälkeen loikkia syöttämään sitä rahaa siihen pömpeliin, joka just tänään on epäkunnossa.

Easypark on hermolääkettä. Huono Äiti käyttää sitä arkisin Helsingissä ihan koko ajan ja sitä on tullut testattua myös Turussa, Porissa, Tampereella, en edes muista missä! EasyParkin voi yhdistää myös esimerkiksi ulkomailla vuokraamansa auton.Tai siihen voi näpytellä kaverin auton rekisteritunnuksen, jos kaverilla ei ole vielä Easyparkia.

Easyparkilla pysäköintimaksu menee suoraan pankki- tai luottokortilta tai PayPal -tililtä. Sovelluksen kautta rekisteröityneillä yksityisillä käyttäjillä ei ole kuukausimaksua eli sovellus kannattaa ladata vaikka pysäköityä tulisi harvemminkin.

Vahva suositus! Oikeasti tämä helpottaa elämää isolla kädellä! Rekisteröidy käyttäjäksi nyt ja saat Huonon Äidin seuraajana 5 euron alennuksen, tästä rekisteröitymään: http://invite.easypark.net/huonoaiti

Tämä kirjoitus on kaupallinen yhteistyö Easyparkin kanssa. Perustuu aitoon omaan kokemukseen.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia