Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Rastor-instituutti

Hanna Vellingillä on työelämässään monta roolia tai kynää: kirjailijan, copywriterin sekä freelance-toimittajan. Hän loihtii lauseita mainos- ja markkinointikäyttöön Kaunokirjoittaja Velling -yrityksessään sekä kirjoittaa artikkeleita, ideoi kampanjoita ja tuottaa sisältöä tiiviisti tai laajasti käyttötarkoituksen mukaan. Hän on kirjoittanut neljä romaania, ollut mukana tekemässä tietokirjoja sekä kirjoittaa freelance-toimittajana muun muassa kauneudesta ja hyvinvoinnista sekä asumisesta.

Hanna halusi Rastor-instituutin koulutukseen, jotta voisi yhdistää kaikki yritystoimintansa osa-alueet. Hänen innostuksensa opiskeluihin lähti oman yrityksen nettisivujen uudistamisesta  ja halusta oppia lisää digi- ja somemarkkinoinnin mahdollisuuksista liiketoiminnan kehittämisessä.

– Rastor-instituuttiin tutustuessani huomasin, että voin kouluttautua oppisopimuksella omassa yrityksessäni, mikä ilman muuta lisäsi innostusta osallistua tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoon, Hanna sanoo.

Hanna Velling teki opintonsa täysin etänä. Etäopiskelu sopi Hannan arjen rytmiin erinomaisesti, vaikka myös haasteita mahtui etenkin opintojen alkuvaiheisiin. Hänen mielestään on hyvä muistaa, että etäopinnot tuovat opintojen suorittamiseen itsenäisyyttä ja joustavuutta, mutta myös vastuuta.

– Opin kehittämään yritystoimintaani suunnitelmallisesti. Sain hyödyllistä tietoa digi- ja somemarkkinoinnista sekä mistä voin saada siihen apua. . Voin itse keskittyä siihen, minkä osaan parhaiten: kirjoittamiseen.

Haluatko olla osa muutosta? Lue lisää Rastor-instituutin koulutustarjonnasta täältä. 

 

 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia