Kaupallinen yhteistyö Kruunukaluste

Onko se kevät? Vai jokin sisäänrakennettu pesänrakennusvietti?  Syy kuin syy, välillä on syytä silmäillä sisustustaan sillä silmällä.

Tai olet itse tai koko perhe huomaamatta kasvanut yli sisustuksesta ja on todellakin aika päästä takaisin mukavuuteen ja käytännöllisyyteen.

Uusi sisustus tuo kotiin raikkautta ja piristää tunnelmaa. Se voi auttaa luomaan tilan, joka tuntuu mukavammalta ja kutsuvammalta.
Tutkimuksetkin ovat osoittaneet, että ympäristöllä voi olla merkittävä vaikutus ihmisen mielialaan ja henkiseen hyvinvointiin. Jopa väreillä on erilaisia voimia – vihreälle värille altistuminen voi vähentää stressiä ja parantaa mielialaa.

Huonekalut voivat parantaa mielialaasi ja lisätä onnellisuuttasi

Huonekaluilla on yllättävä voima muuttaa mielialaasi ja parantaa yleistä hyvinvointiasi. Erityisesti mukava sohva voi olla avaintekijä, kun on kyse onnellisuuden lisäämisestä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että mukavalla sohvalla ajan viettäminen vähentää stressiä ja lisää rentoutumisen tunnetta.

Mutta mikä tekee sohvasta mukavan? Kaikki riippuu käytetyistä materiaaleista, suunnittelusta ja koosta. Sohva, joka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten hyvästä vaahtomuovista tai untuvasta, tarjoaa hyvin tukea ja pehmustetta kehollesi. Sohvan muotoilu vaikuttaa myös sen mukavuustasoon. Hyvin suunnitellussa sohvassa on tukeva selkänoja, käsinojat oikealla korkeudella ja istuin, joka on tarpeeksi syvä, jotta siihen mahtuu jalat mukavasti. Monelle muunneltavuus ja verhoilun pestävyys ovat erityisen tärkeitä asioita.

Koko on myös tärkeä tekijä sohvan mukavuuden kannalta. Liian pieni sohva voi jättää olosi ahtaaksi ja epämukavaksi, kun taas liian iso sohva voi eksyttää sinut tyynyjen mereen. Tärkeintä on löytää tilaan ja kehoon sopiva sohva.

Fyysisen mukavuuden lisäksi mukava sohva myös parantaa mielialaasi luomalla rentouttavan ympäristön. Kun uppoat muhkeaan sohvaan, huolesi ja murheesi sulavat pois, jolloin voit rentoutua täysin ja nauttia hetkestä. Tämä auttaa vähentämään stressiä, millä voi olla positiivinen vaikutus mielenterveyteen ja yleiseen hyvinvointiin.

Ja kun on aika saada harmonia ja käytännöllisyys kotiin, kannattaa pistäytyä asiantuntevasti palvelevan ammattilaisen luona. Kruunukaluste on jo yli 60 vuoden ajan palvellut asiakkaitaan kodin laadukkaissa sisustusratkaisuissa.

Kruunukalusteella saat aina takuulla yksilöllisen palvelun. Kotimaisena, ketteränä toimijana Kruunukalusteella on sujuvat välit niin kotimaisiin valmistajiin kuin kansainvälisiin brändeihinkin. Myymälöissä on tarjolla myös sisustussuunnittelupalvelu.

 

Matalan kynnyksen palvelussa valmistuu räätälöity suunnitelma, olipa kyseessä yksittäisen huonekalun tarve tai kokonaisen huoneen tai kodin suunnitelma. Suunnittelijat työskentelevät tarvittaessa myös etäyhteydellä. Kruunukalusteen myymäläverkosto palvelee maanlaajuisesti Suomen suurimmissa kaupungeissa Vantaalla, Espoossa, Tampereella, Oulussa ja Turussa. Verkkokauppa toimii missä vain. 

 

Kruunukalusteen tunnetuimpia ovat suosikit Furninova, Natuzzi, Hiipakka, Secto Design, Valaisin Grönlund, Linie Design sekä kesäkalustevalmistajat Brafab ja Cane-line. Kotimaisen  Interfacen  huonekalut ovat löytäneet paikkansa monien
suomalaisten kodeissa.

Kotimaisen laatuhuonekalun parhaita puolia ovat laatu ja räätälöitävyys. Interfacen sohvat ovat saatavissa juuri omaan tilaasi suunniteltuina kokonaisuuksina.

Oma KruunuDesign -brändi tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita huonekaluja. Pääkaupunkiseudulla Kruunukalusteessa on esillä myös kotimaisen Lamuksen laadukkaita pöytiä. Pöydät valmistetaan Laitilassa puusepäntyönä täysin asiakkaan toiveen mukaisesti.

 

Osallistu arvontaan!

Tietenkin haluat osallistua arvontaan, jossa voit voittaa VM Carpetin Silkkitie-maton 160*230 cm, valitsemallasi värillä (valkoinen, vaaleanharmaa, beige). Matto on uudistunut tälle vuodelle entistä lyhyempinukkaiseksi.

Kurkkaa Kruunukalusteen valikoimaa tästä ja kommentoi, mikä Kruunukalusteen VM Carpet Silkkitie -maton värivalikoimasta sopii sinulle.

Yksi voittaa uuden maton. Osallistua voit kaikissa Huonon Äidin kanavissa!

— Huono Äiti

Artikkelissa on 284 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

284 vastausta artikkeliin “Uusi sisustus parantaa mielialaa ja onnellisuutta”